Miloš Biković
Screenshot
Miloš Biković

Screenshot

Foto: Screenshot

On smatra da ceo projekat promoviše kriminal, a Bikovića, koji je producent ove serije, naziva homofobom i nacionalistom.

- Čekaj, praviš "Južni vetar", reklamu za škaljarski klan za IDJ klince, gde je glavni glumac homofob, nacionalista i Vučićeva/Putinova pudla, a onda se čudiš što ti isti klinci hejtuju gejeve i što ne mogu da razlikuju dramsku seriju od rijalitija, pa nemojmo se zaje*avati, kolege - napisao je na Tviteru Filipović, autor filmova "Pored mene"  i "Šišanje".

Filipović

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Filipović je nastavio ovu javnu prepisku.

- Homofobija je u izjavama glavnog glumca da nikada ne bi igrao geja i politikama koje promoviše. Sam film je kao da si uzeo „Rane“ i dao im hepiend. Može, al‘ onda znaš ko će da se loži na to - konstatuje reditelj.

Miloš Biković mu je odgovorio u svom stilu.

Miloš Biković

Foto: printscreen

Foto: printscreen

 - Lično, "sigurno"? Iako se ne poznajemo? Rekao bih da su političke razlike u pitanju, zbog kojih, između ostalog, nismo na "ti" na Tviteru  - nastavo je raspravu Filipović.

Biković je, na kraju, još jednom pozvao Filipovića da pročita tekst koji je citirao.

- Nisam očekivao takvu površnost od nekoga ko predaje na fakultetu. Prosto je smešno. A i članci koje navodiš te demantuju. To znači da je motivacija lično nezadovoljstvo ili ljubomora. Nego... jesi li pročitao to što si naveo? Ne moraš da odgovaraš. Rasprava je besmislena - zaključio je glumac na kraju.

 

Komentari (2)

sara

06.04.2020 10:43

Sasvim sigurno da je pakost i ljuboma na delo kod iskompleksiranih!!!.

comi

06.04.2020 11:30

Bravo Bikovicu ovaj lik je ljubomoran na uspeh serije