Operska diva puni baterije pred ulazak u parlament: Jadranka fura bikini u sedmoj deceniji!

M. Mitrović | vip 2020-09-16 15:05:38 2020-09-16 15:05:38

Opersku divu Jadranku Jovanović (62) paparaco „Alo!“ uslikao je u jednom hotelu na Fruškoj gori, gde je zajedno sa svojom mamom uživala na bazenu!

V. Lalić

S obzirom na to da Jadranka broji sitno do početka rada srpskog parlamenta, čiji će član biti i u narednom sazivu, ona je rešila da se maksimalno opusti i nabaci boju kako bi zasenila sve ostale koleginice u parlamentu.

Vitka i preplanula, Jadranka se sunčala i ispijala limunadu zajedno sa majkom koja joj je pravila društvo, a da je dobra ćerka, svedoči činjenica da je sve vreme obigravala oko nje i trudila se da joj ništa ne fali.
U atraktivnom crnom kupaćem kostimu, koji je istakao njenu figuru na kojoj bi joj pozavidele i znatno mlađe žene, Jadranka je izazvala veliku pažnju prisutnih.

Međutim, ona se nije obazirala na radoznale poglede, već je nakon nekoliko telefonskih razgovora prilegla na ležaljku sa koje se nije pomerala satima. U bazen nije ulazila jer joj je gužva u vodi očigledno smetala.

Kako je rekao izvor „Alo!“, njih dve su, osim što su se sunčale i luksuzirale na bazenu, svakog dana išle u obilazak manastira, a uprkos činjenici da su u poodmaklim godinama, nije im smetalo da pešače po nekoliko kilometara dnevno.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je proputovala čitav svet nastupajući u najvećim koncertnim halama, Jovanovićevoj je očigledno i te kako prijao odmor u Srbiji, a na Fruškoj gori pronašla je svoj mir.

Expand player
Pogledajte više