"BILA SAM NEVINA, REKAO MI JE ŠTA ČEKAŠ?" Izlaze na površinu jezive ispovesti devojaka koje su bile njegove učenice! (FOTO)

Ovo nije kraj navodnoj tiraniji Aleksića.

Nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavilo je policiji da ih je navodno silovao ili seksualno uznemiravao Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Jedna od njih je renomirana mlada glumica Milena Radulović (26), koja gradi karijeru i u Rusiji, gde je za godinu dana snimila film i dve serije. 

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - kaže Milena Radulović u razgovoru za „Blic”.

Insistira na tome da „ovo nije samo moja priča” i da „ovo nije moja reč protiv njegove”, već tvrdi da je u pitanju sistem zlostavljanje devojčica koji je Aleksić temeljno gradio decenijama.

Nakon što se u medijima pojavila ispovest Milene Radulović, oglasila se jedna devojka koja je išla u ovu školu glume i sa pratiocima na Instagramu podelila svoje iskustvo.

Nakon nje, javile su se i druge devojke koje tvrde da ima je navodno Aleksić postavio isto pitanje.

Ispovest ove devojke prenosimo u celosti:

Mika Aleksić ispovesti učenica
Mika Aleksić ispovesti učenica, Foto: Printscreen/ Instagram

- Kod Mike sam krenula na časove glume sa šest godina i išla sam skoro jedanaest godina u grupu. Mika je tokom celokupnog mog odrastanja bio najveći autoritet u mom životu, tako sam uvek govorila. Na svako Mikino pitanje, morao si da imaš jasan odgovor i strah te je bio da li će te nazvati nekim pogrdnim imenom ukoliko nešto zezneš, primeri: guska, glupača i slično. Pored uvreda bilo je i čuveno "mrš na umivanje" - započela je priču korisnica Instagrama Sara Zeljković.

Mika Aleksić ispovesti učenica
Mika Aleksić ispovesti učenica, Foto: Printscreen/ Instagram

- S tim da su ovakve stvari često ljudima bile simpatične, Mika je napravio kult ličnosti oko sebe, i na taj način opravdao svoje postupke. Cela filozofija je polazila od ideje da sa decom treba razgovarati kao sa odraslim bićima, pa je samim tim i roditeljima bilo zabranjeno da se mešaju u ceo proces. Suma sumarum, napravljen je ceo jedan eko sistem koji je Miki omogućio potpunu kontrolu nad pojedincima koji pripadaju grupi, na šta se nadovezuje i jedno od pravila grupe koje je bilo: “U grupi vlada samoupravljanje, samo Mika upravlja” - dodaje ona.

Mika Aleksić ispovesti učenica
Mika Aleksić ispovesti učenica, Foto: Printscreen/ Instagram

- Kada sam napunila nekih 16, 17 godina, Mika me je pozvao kod sebe u kancelariju na razgovor. Ne sećam se tačno kako je to iskomunicirao. Sve u svemu, počeo je da me ispituje vezano za seks. Vrlo se dobro sećam pitanja, kao i šta sam imala obučeno taj dan, što sam kasnije čula da hoće da se desi kada je neki traumatičan trenutak bio u tvom životu. Pitanja su bila: “Da li se kre*eš?”. Ja sam se naravno zbunila, ali pošto se podrazumevalo u mom životu da se na svako Mikino pitanje odgovori, ja sam stidljivo odgovorila “da”, na šta se on nasmejao i rekao: “Da, da, a je l’ voliš da se kre*eš?”. Ja sam i dalje bila potpuno zbunjena situacijom koja se dešava, ali je on samo nastavio da postavlja pitanja. “A gde najviše voliš da se kre*eš?”. Ja sam i dalje imala neki tupavi kez na licu pa je umesto mene on odgovorio na to pitanje: “Gde stigneš, a?”, nakon toga je prestao da me ispituje i jedine situacije koje se sećam sledeće je bilo da mi je tražio da ustanem i da se okrenem, što sam ja poslušno uradila, da bi me on potapšao/protresao po dupetu i rekao: “Malo je kanta, ali može da prođe" - nastavlja Sara šokantnu ispovest.

U galeriji iznad pogledajte celu šokantnu ispovest devojke kao i to šta joj je na sve ovo odgovorila devojka koja je takođe prošla kroz navodni pakao Miroslava Mike Aleksića.

Više o potresnoj ispovesti Milene Radulović o hororu kroz koji je prošla pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ludimilojko
  17/01/2021 - 17:15
  Svakako da osuđujem, ako se dokaže da je ovo učinio. Samo kako dokazati protekom toliko vremena? Silovanje se ne može dokazati samo svedočenjem.
 • Korisnik: ludimilojko
  17/01/2021 - 17:15
  Svakako da osuđujem, ako se dokaže da je ovo učinio. Samo kako dokazati protekom toliko vremena? Silovanje se ne može dokazati samo svedočenjem. Meni ovo pre liči na opšti linč.
 • Korisnik: beba
  17/01/2021 - 15:12
  Za ovu pricu ztvujes ceo zivot.Niko te vise nikada nece gledati isto.Hrabra si.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi