Goran Bogdan
printscreen
Goran Bogdan

printscreen

Goran Bogdan, Foto: printscreen

Hrvatski glumac Goran Bogdan važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni. Iako njemu izgled nikada nije bio na prvom mestu, žene su oduvek bile slabe na njega. Publika u Srbiji zavolela je lik koji tumači u seriji „Senke nad Balkanom“, a uskoro ćemo ga ponovo gledati na malim ekranima, s obzirom na to da je snimanje drugog dela serije završeno. U intervjuu za „Alo!“, Bogdan otkriva koliko mu smeta činjenica da ova popularna serija jedino nije emitovana u Hrvatskoj, te priznaje da su mu naporna snimanja lako pala jer obožava svoju profesiju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ma boli me ku*ac za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitovana. Slobodno to napišite - oštro je poručio Goran na početku razgovora, a onda nastavio pomirljivim tonom i objasnio da mnogo snima za američko tržište, a na pitanje šta to glumci sa Balkana mogu da ponude tako velikoj zemlji kaže:

Goran Bogdan

Dejan Briza

Goran Bogdan , Foto: Dejan Briza

- Malo toga fali američkom tržištu, možemo samo da im ponudimo naše probleme. Nije stvar novca, nego kako oni sve to rade. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, tako da nije problem u Americi. Sve je do pojedinca, kada bi se svako bavio svojim poslom, bilo bi mnogo bolje. Neka svako čisti svoje dvorište i bavi se sobom. Kada bismo tako funkcionisali, odmah bi nam bilo bolje - bio je izričit Goran.

S obzirom na to daje snimanje serije „Senke nad Balkanom“ završeno, Bogdan kaže da mu nije drago zbog toga, s obzirom na to da obožava da radi.

Pekari se ne pravdaju, neću ni ja!

Bogdan tvrdi da je s godinama naučio da ceni svoje slobodno vreme, te da se nikome ne pravda kada određene stvari ne stigne da završi. - Možda je moja profesija teže nego druge, ali zašto bih se nekome izvinjavao ako nemam vremena da popijem kafu ili ne stignem nešto zbog posla. Kome se pravda pekar što ustaje u pet, ili hirurg, ili novinari?! Pa nikome, tako ni ja.

 

- Obožavam da radim i nijedan trenutak mi nije pao teško na snimanju. Ipak, razumem Dragana jer je njemu stvarno bilo najteže. On se slomio kako bi serija bila ovako dobra i gledana - rekao je Goran i otkrio da će lik Mustafe Golubića koji on tumači biti još bolji nego u prvom delu.

- Kako su istorijski događaji sve gori u seriji, tako je i Mustafa sve lošiji. Rastrzan je, luđi, opasniji, mračniji... Ove sezone, kada poludi biće baš zaje*an - kaže Goran za „Alo!“ i dodaje da je normalno da od svake uloge koju igra „pokupi“ neki delić.

Srpski estradnjaci daju bogatstvo za dobar hit, a evo koja pevačica je izdvojila najviše novca!

AUTOR: Hit/I. M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 16:23 Ko bi rekao?! Ana Nikolić, Foto: Screenshoot Instagram Srpske muzičke zvezde spremne su da izdvoje ogroman novac kako bi se dokopale hita! Najskuplju numeru na estradi već godinama ima Ana Nikolić, a u stopu je prate Adil Maksutović, Boban Rajović, Rada Manojlović, Ivana Selakov...

 

- Glumac se saživi sa likom koji igra, tako da je potpuno normalno da mu neki delići ostaju urezani. Ja u privatnom životu, kao i likovi koje igram, nisam ni crn, ni beo, sve je izmešano, tako da od svake svoje uloge ponesem nešto - otkrio je glumac.

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!