Merima Isaković
youtubeprintscreen
Merima Isaković

youtubeprintscreen

Merima Isaković, Foto: youtubeprintscreen

Glumica Merima Isaković izašla je juče u javnost sa vešću, nakon potresne ispovesti i tvrdnji Danijele Štajnfeld, da je i nju silovao i napastvovao Branislav Lečić. Ona je u jezivoj ispovesti otkrila gnusne detalje, optuživši Branislava Lečića za silovanje.

Sličnosti i veze u ispovesti obe glumice ima dosta, primećen je isti obrazac ponašanja, za koji tvrde da je bio Lečićev odnos prema njima. Takođe, ono što svima upada u oko je vremenski interval od kada se glumicama desilo, kako one tvrde silovanje, pa do prijave istog. Štajnfeldova tvrdi da ju je Lečić napastvovao 2012. godine, dok je Merima izašla u javnost sa informacijama da se navodno silovanje dogodilo 1978. godine. Ovaj dugačak vremenski period za prijavu navodnog silovanja koji je čekala Merima naišao je na osude na društvenim mrežama, gde su korisnici popularne mreže Tviter gnusnim komentarima govorili šta misle o navodima za silovanje Isakovićeve.

Merima Isaković

tviterprintscreen

Merima Isaković, Foto: tviterprintscreen

– Merima Isaković koja je danas uspešan psiholog, prvi put posle 43. godine otvorila je dušu i optužila Branislava Lečića za silovanje. Jesam žensko, ali ovo je baš bljak….43 godine sestro, dakle ne. Ne branim ga, ali ovo je odvratno i više od toga – pisalo je u jednom komentaru ispod vesti o tvrdnjama Merime Isaković.