Mirjana Karanović
printscreen
Mirjana Karanović

printscreen

Mirjana Karanović, Foto: printscreen

Glumica Mirjana Karanović odbila je da glumi u predstavi "Balava", koja je trebalo da se odigra na otvorenoj sceni u Aranđelovcu 24. avgusta, u okviru Smotre umetnosti "Mermer i zvuci", a sada se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

* Mirjana Karanović je srpska filmska, pozorišna i televizijska glumica.

* U subotu je trebalo da odigra predstavu na manifestaciji "Mermer i zvuci" u Aranđelovcu, ali je odbila i napravila skandal.

* Ovo je prvi skandal u istoriji ove manifestacije

- Žao mi je sto ste poverovali u laži koje su vam servirali! Ništa od toga nije istina! Ništa manje nisam ja razočarana u vas, koji ste me tako brzo i lako odbacili i poverovali da ja mogu tako nešto da uradim! Hvala vam!

Mirjana je putem storija na Instagramu dodala:

- Toliko o ljubavi i poverenju!

Mirjana Karanović

printscreen

Mirjana Karanović, Foto: printscreen

Podsetimo, iz organizacije gorepomenutog događaja su za "Kurir" istakli sledeće:

- Jako nam je žao što je došlo do otkazivanja pomenute predstave. Predstava je otkazana iz prostog razloga što glumica, gospođa Mirjana Karanović nije bila zadovoljna uslovima na Otvorenoj sceni, kao i parkom Bukovičke banje.

Užas je nastao kada se ona pojavila na crvenom tepihu, a onda je usledilo nešto još ogavnije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 18:42 Šok! Nikita Dragun, Foto: printscreen Dodela MTV muzičkih nagrada je privukla ogromnu pažnju širom sveta. Naime, mnogi su se zgranuli kada se popularna američka jutjuberka Nikita Dragun pojavila sa tri obnažena muškarca koje je vodila na lancima. ZARAĐIVALA 2.000 DOLARA ZA NOĆ!

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!