Bojana Maljević
Printscreen
Bojana Maljević, Foto: Printscreen

Mnogo javnih ličnosti se oglasilo povodom ovog slučaja koji su na svojim društvenim mrežama upućivali podršku za Danijelu Štanjfeld.

Između ostalih, na svom Tviter nalogu oglasila se i glumica Bojana Maljević, koja je podelila dva tvita sa sadržinom koja se najverovatnije odnosi na slučaj silovanja glumice.

- Jednom ću svedočiti protiv dvojice. A ljudi treba da razmisle koliko svojim reakcijama (koje mediji potom užasno prenose) upravo onemogućavaju ili usporavaju da se mnoga svedočenja dese što pre - najpre je napisala Maljevićeva.

- Ko god misli da je ćutanje nedostatak hrabrosti, ne zna ništa o traumama i naporima da se sačuvaju zdravlje, snaga, porodica, deca, vera u sebe i poverenje u druge.

Podsetimo, nakon vesti da ga je Danijela Štajnfeld imenovala kao moćnika iz filmske industrije koji ju je silovao, glumac Branislav Lečić oglasio se nekoliko puta.

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo!

PROČITAJTE JOŠ: