"GDE ĆETE VAS DVE, MAMU VAM JE*EM? NA PI*ANJE?!" Brutalno isprozivao dve žene usred predstave: O skandalu Zorana Radmilovića priča se i dan danas!

U čast legendarnom glumcu koji bi danas slavio rođendan, prenosimo vam šaljivu anegdotu iz njegovog života.

Zoran Radmilović
 Foto: Promo

Na današnji dan 1933. godine rođen je velikan našeg glumišta, Zoran Radmilović. 

Njemu u čast prenosimo vam jednu šaljivu anegdotu iz glumčevog života.

Glumac Milan Caci Mihailović ispričao je anegdotu sa predstave "Radovan III" u kojoj je glavnu ulogu igrao veliki glumac.

Zoran Radmilović
Foto: YouTube/Printscreen

Mihailović, koji je u predstavi igrao Jelenčeta, je svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" ispričao o jednoj neobičnoj situaciji, potpuno neshvatljivoj možda za ovo današnje vreme.

- Mi smo "Radovana III" igrali tri sata. I te večeri odigramo prvi deo od sat i po. Pauza... I za glumce i za publiku - rekao je Milan Caci Mihailović i dodao:

- Posle pauze krećemo da igramo drugi deo. Tek što smo počeli, iz sredine trećeg reda ustadoše dve žene i krenuše da izlaze. I sad da bi izašle, moraju da dignu polovinu reda. Zoran Radmilović ih u tom trenutku ugleda i viknu: "Gde ćete vas dve, mamu vam je*em?! Je l'? na pišanje?" Nas na sceni sramota, ali Zoran nastavlja. Ove žene propadaju u beton, samo gledaju živu glavu da izvuku. Pobegoše one i mi zaboravismo ceo događaj. Posle sat i po završila se predstava, mi ušli u garderobu. Samo što smo seli, neko kuca na vrata. Ulazi tada prvi čovek vojske Jugoslavije admiral Branko Mamula, njegov pratilac pukovnik Radovan i njihove supruge - one dve dame iz sredine trećeg reda - nastavio je on.

Zoran Radmilović
Foto: YouTube/Printscreen

- Branko je održao jedan lep govor u znak zahvalnosti za nezaboravno veče i krenu od jednog od drugog da nam čestitaju. Zoki je samo vikao: "Hvala gospođo, molim gospođo", i tako jedno 15 puta samo da objašnjava ono što se desilo. Kroz nekoliko dana je došao vojnik i doneo jednu gajbicu viskija, belog vina, crnog vina, od Branka Mamule - ispričao je Milan Caci Mihailović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi