Nadežda Banović
printscreen
Nadežda Banović

printscreen

Nadežda Banović , Foto: printscreen

Nadežda Banović je bila mis Jugoslavije ali i zvezda Bajaginog spota “Tišina”.

Ona je još kao studentkinja u Mostaru izabrana da predstavlja Jugoslaviju u Mauricijusu na izboru za Mis Sveta. 

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi su se divili Nadeždinoj lepoti i otmenosti. Bila je i zaštitno lice poznatog časopisa “Bazar” i “Praktična žena”, a pojavila se u spotu Momčila Bajagića Bajage – “Tišina”.

Princeza Danica stavila sina u kolica pa bira paradajz na pijaci! Ovo još niste videli! (FOTO)

AUTOR: K.L. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:55 Kao sav normalan svet! Danica Karađorđević, Foto: Nenad Vujanović Da žive kao sav normalan svet i nimalo se ne razlikuju od ostalih, dokazali su juče princeza Danica i njen sinčić Stefan. Naime, „Alo!" paparaco uslikao je kraljevsku porodicu na Kalenićevoj pijaci kako pazari sveže namirnice.

Banovićeva se udala  za crnogorskog muzičara Zlatka Babana, kompozitora, aranžera i profesora u muzičkoj školi, sa kojim je dobila dvoje dece.

Nadežda Banović

printscreen

Nadežda Banović , Foto: printscreen

Sa njim je 2016. godine otišla u Nemačku, a u braku su dobili dva sina – Davida i Marka. Ipak, njen život se iznenada ugasio u 52. godini, a sahranjena je u Nemačkoj, gde je i umrla.

Muzičar u jeku skandala! Rajko Dujmić pretio ženi, udario je, a ničeg se navodno ne seća! Evo šta ga čeka!

AUTOR: Jutarnji/R.J. DATUM I VREME: 24.08.2019. 16:27 Nekadašnji član grupe "Novi fosili" šokira javnost... Foto: Printscreen youtube Rajko Dujmić, nekadašnji član "Novih fosila" , od 1. jula je pritvoru u zagrebačkom zatvoru "Remetinec" zbog sumnje da je naneo lakše povrede svojoj supruzi Snježani Šimek Dujmić.

 

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar