Aleksandar Sano
YouTube/Printscreen
Aleksandar Sano

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Sano je poznat domaćoj publici po ulozi Kosa u seriji “Balkanska mafija” i po zapaženoj ulozi u popularnoj seriji “Južni vetar”. Glumac je postao popularan među srpskom publikom, a objašnjava da dobija mnoštvo poruka od fanove iz Srbije. Broj poruka i pratilaca mu je naglo porastao na društvenim mrežama nakon smrti njegovog lika u “Južnom vetru”.

Međutim, fanovi ne moraju dugo da očajavaju, njegov novi film “Divlji i srećni” je sada dostupan i našoj publici. Počinju da ga prikazuju kanali HBO i HBO GO. On je producent filma, ali igra i jednu od glavnih uloga.

Aleksandra Sano

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Film prikazuje Borjanu i Milu, koje su drugarice iz detinjstva i dve neustrašive devojke sa velikim snovima. Međutim, život im nije bio naklonjen i obe su postale osobe kakve ne žele da budu. Sve se promeni kada se Borjana zaljubi. Zbog novog dečka ona ukrade 30.000 leva iz sefa bogate porodice za koju radi, a to pokreće lavinu nesmotrenih odluka i nepredvidivih poteza. “Slučajno” kidnapuje sina bogate porodice, Martina, i uvuče svoju drugaricu Milu u priču. Ove dve impulsivne žene se tako nađu na putu za Varnu sa ukradenim novcem, otetim muškarcem na zadnjem sedištu automobila i policijom koja im je za petama.

“Divlji i srećni” je za kratko vreme postao hit u Bugarskoj, najgledaniji film u bioskopima zadnjih desetak godina. Ovo je ujedno i prvi i jedini bugarski film koji je u zvaničnoj distribuciji u bioskopima u Makedonji i Kanadi.

Pogledajte trejler: