Pevačica, pevanje, muzika, ples, mikrofon
Shutterstock
Marina Perazić

Printsktin TV Pink

Marina Perazić, Foto: Printsktin TV Pink

Marina je iznenadila javnost kada je rešila da progovori o paklu koji je navodno preživela sa bivšim izabranikom, a međusobno prepucavanje preko medija nije izostalo.

Hrvatska pevačica i srpski muzičar iz burne vanbračne zajednice imaju ćerke Miju i Lunu, a nakon raskida u više navrata su se međusobno blatili u javnosti, dok je ona tvrdila da ju je tokom trajanja romanse tukao.

Marina se u Fircija zaljubila na prvi pogled. Kako kaže, privlačio ju je njegov egzotičan lik, kao da je Atila - Bič Božiji, Tatar.

Posle samo tri nedelje zabavljanja krenuli su da žive zajedno, a nakon tri godine sele se u Ameriku, što Marini nikako nije prijalo.

Firči

printscreen

Firči, Foto: printscreen

Firči je u Americi mnogo radio, rodile su se i ćerke, izdržavao je porodicu, nije više svirao bubnjeve. Ona se oko njega trudila zbog svog njegovog napora, ali to nije odagnalo njegovo nezadovoljstvo, pa je počeo prema njoj da ispoljava grubosti. Ona ga je napustila.

Zamerio joj je što je "otela" decu, a zapravo, nakon njenog odlaska, posle samo dva meseca Firči je doveo novu ženu. Marina je bila spremna da oprosti, ali očigledno on nije želeo da se ona vrati.

Nije plaćao ni alimentaciju, ali Marina mu oprašta mnogo štošta. Oboje su pošto su se vratili iz Amerike učestvovali u raznim rijalitijima.

 

 

Komentari (2)

ljubica

04.04.2018 14:13

Klasika cista. Sviraci i pevaci malo sviraju i pevaju pa onda piju pa se posle i biju.

gorgonzola

04.04.2018 15:03

Je l platila dug onom nesrećniku koji joj je iznajmio stan u NS i nije mogao da je istera iz svog rođenog stana, a ništa od dažbina nije plaćala?