Parovi
printscreen
Mili

printscreen

Mili, Foto: printscreen

Sinoć je u rijaliti "Parovi" ušla nova-stara učesnica. Nju je na vratima luksuzne zemunske vile dočekao Goran Vujičić Vuja, koji je prethodno izjavio da u takmičenju fali "vrele krvi", te da je ulazak novog lica poželjan.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, nju nije zanimao Vuja, već njen dečko Milutin Radosavljević Mili kojem je odmah poletela u zagrljaj. U pitanju je Marijana Maja Marković. Prvo što je ona upitala bilo je:

- Gde je moj muž? - rekla je ona, a Mili ju je zagrlio.

Mili se nedavno krstio u pravoslavnoj crkvi kada je za tu priliku napuštao vilu, a kuma mu je tada bila pevačica i voditeljka "Parova" Vesna Vukelić Vendi. Sada će Radosavljević ponovo u pravoslavni hram i to upravo zbog razloga njegovog krštenja - zarad sklapanja braka sa Majom.

Komentari (1)

Brankica

06.01.2019 18:52

Marijana Maja Marković je sa Milijem samo zbog koristi.Tata Rakac je oblaći i voda po ručkovima ali Marijana uvek nadje vremena za druge muškarce i opasno vara Milija po BG i šire. Ipak Romima (Rakac i Mili) je najvažnije da se oni ožene sa našom "belom" suprugom. Ipak, mudraci govore vekovima: "Svaka ptica svome jatu leti" i tako je pravilno!