Najjača imena srpske estrade u Parovima 8! Njih 27-oro će se boriti za prvo mesto!

I. Mikić | vip 2019-09-12 21:00:10 2019-09-12 21:00:10

Njih niste očekivali!

printscreen

Na oduševljenje fanova rijalitija, počela je osma sezona zabavno-humorističkog programa "Parovi", a veliki broj istaknutih ličnosti uselio se u zemunsku vilu.

PROČITAJTE JOŠ:

U "Parove" su ušla neka od najpozantijih imena domaće estrade, a među njima su i Era Ojdanić, Lepa Lukić, pobednik dve sezone Nenad Marinković Gastoz i Jelena Golubović. Pridružio se i veliki broj takmičara iz prethodnih sezona, ali i ljudi koji nisu poznati javnosti. 

Tok večeri:

Najveće iznenađenje večeri je svakako bila Jelena Golubović koja je ušla poslednja u Parove! Posle njenog ulaska usledilo je slavlje, a produkcija je takmičarima poželela lep početak nove sezone tortom i vatrometom.

"Pozdravljam sve učesnike, ali ja ne vidim konkurenciju", izjavila je Jelena koju s pravom zovu "kraljica rijalitija".

Anđelina Nikolić je pobedila u "Novajlijama" i ona je pretposlednja ušla u zemunsku vilu.

Maja Stevović ima 25 godina i ona je frizerka. Neostvarena želja joj je da ima svoj salon. 

Vlada Stojić se bavi modelingom, a nema sumnje da će mnoge žene iz vile poludeti za njim. Želja mu je da postane pilot.

Dragana Mitrović je bebisiterka. Ima 24 godine i dva sina. Otvorena je za ljubav u rijalitiju.

Fizioterapeut Maja Đorđević je u crvenoj haljini zavela sve u studiju kada se pojavila. Najviše se plaši da se ne zaljubi u rijalitiiju. 

Stefan Mijailović je dečko Ane Spasojević. Njih dvoje su momak i devojka i žele da se venčaju u vili. On planira uskoro da je veri.

Nova takmičarka Parova je Ana Spasojević. Podsetimo, ona je već bila u rijalitiju. Bivša teniserka je imala teško detinjstvo, bila je žrtva porodičnog nasilja. 

Kako je jednom prilikom ispričala agonija je trajala sve dok nije protiv oca podnela krivičnu prijavu za nasilje.

- Kad ne bih pobedila na turniru, otac me je tukao. Manje je tukao sestru i majku, mene najviše. Mama je znala da dobijam batine, ali ja nikada nisam čula da je pričala s njim o tome. Navikla je da stalno dobijam batine, da me gleda modru i krvavu - ispričaa je tada Ana, a onda dodala:

- Tukao me je za svaku sitnicu, pa i kad izgubim meč. Hteo je da stalno pobeđujem. Jednom je čak slomio reket koliko me je tukao. Sećam se, kada sam jednom došla iz škole, sedeo je i igrao igricu. Tražio mi je da mu donesem čašu vode, ja sam čašu stavila na sto, a on je poludeo zato što je čaša bila mokra. Skočio je i počeo da me udara, rukama, kaišem, vijačom. Udario me pesnicom u oko, tad sam nosila naočare za vid, pa me je to staklo raseklo, bila sam sva krvava - rekla je tada Spasojevićeva.

Ramel Arifi je rođen u Prizrenu. Spreman je da osvojii ženska srca. Bio je dugo u vezi sa ženom koja je bila starija od njega čak više od 20 godina.

Mirjana Praizović dolazi iz Čikaga. Želi da postane predsednica Srbije! To joj je cilj.

Majka Izabele Alijoski, kontroverzna Slađana Petrović spremna je da pomrsi konce takmičarima u vili. Želi da postane bogata, viđena i slavna. Samo ne bi volela da njena ćerka uđe u rijaliti.

"Moje gornje granice su vrlo precizne, ali i donje" izjavila je Slađa na svom ulasku.

Na iznenađenje, ali i oduševljenje svih, Zorica Dukić i Gastoz postali su takmičari nove sezone. 

"Čovek se jednom u životu ze*ne", prokomentarisala je ona odmah aludirajući na svoju prošlost sa duplom krunom.

"Kakav je to čovek?", odgovorio joj je odmah Gastoz u svom stilu.

"Ja sam došla ovde da se udam i sviđa mi se Galorinin brat. Konačno je produkcija rešila da uvede i nekog lepog momka", priznala je odmah Gastozova bivša pred njim, ali i svim gledaocima.

Dina Galorini i njen brat Albert zajedno su ušli u novu sezonu Parova. 

Njemu se pridružio i Era koji je postao ravnopravni takmičar!

Unuk Ere Ojdanića uselio se u luksuznu vilu u Zemunu. Devojke u vili su ga oduševljeno gledale. 

Sanja Mirkov je pevačica koja je ušla u Parove. Nedostajaće joj dete, a nikako u vili ne bi želela da vidi bivšeg muža.

Prelepa Jelena Grujić nova je takmičarka osme sezone Parova. Ona je pevačica, a savršenim izgledom je sve ostavila bez daha! Gastoz nije skidao pogled sa nje u studiju.

Zoran Ramović je sledeći učesnik koji se uselio u luksuznu vilu. On je bivši svekar Goge Sekulić, a za sebe kaže da je najlepši i najmoćniji čovek u Beogradu. 

Pevačica Stefani Pavlović ušla je u Parove. Tvrdi za sebe da je pobednik ove sezone.

Đorđe Tomić je ponovo ušao u rijaliti. Uskoro će postati otac, a kaže da će u ovoj sezoni biti znatno bolji.

Podsetimo, on i Anđelina su započeli vezu u prošloj sezoni, a ona je trenutno u drugom stanju. Đole je u jednom momentu i rekao da bi dozvolio da se njegova draga porodi pred kamerama.

Anđelina Marjanović bila je takmičarka 7. sezone Parova, a sada ponovo postaje deo ovog rijalitija! Želja joj je da postane estradna umetnica. Očekuje bolje ljude nego u prošloj sezoni.

Lepa Lukić je novi takmičar osme sezone Parova! Kraljica narodne muzike je spremna da napravi šou u vili. Kaže da će joj najviše nedostajati njena mačka i porodica. 

Snežana Jovićić je bila u šestoj sezoni Parova, a sada je odlučila da ponovo uđe u rijaliti. Kada ju je publika videla u studiju, počeli su da aplaudiraju. Međutim, ona je doživela i mali peh. Naime, kada je silazila spotakla se, a Peja ju je pridržao kako ne bi pala.

Peja i Anđela su ovogodišnji voditelji na otvaranju popularnog rijaltija, te su danas pozdravili sve gledaoci i najavili spektakl!

Drugi je u Parove ušao Šanita Mustafa koga zovu Kikela. Dolazi iz Zemuna, a kako kaže proputovao je ceo svet. Kada se oženio smirio se, a onda se i razveo.

Prvi je u vilu ušao Nemanja Stamatović Žabac. Bio je u zatvoru, prošao svašta u životu, a sada je ušao u rijaliti da pobedi! Otac je troje dece i deda dva unuka.

 BONUS VIDEO:

Izabela ponovo ulazi u Parove? Mama Slađa pokazala novo operisano lice!

 

Expand player
Pogledajte više