Rijaliti programi
Printscreen
Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

Nova rijaliti beba stiže u „Parove“ tvrdi poznati astrolog Dušan Veličković! Ako je verovati zvezdama, još jedana beba će se začeti u luksuznoj vili u Zemunu, a ponosni tata će biti niko drugi nego glavni zavodnik Nemanja Jovanović Conja.

Pročitajte još:

 

 

 

 

- Po svemu sudeći, Ljubica je ta kojoj će Conja napraviti dete, ali nije isključeno ni da će se uvući u postelju neke nove takmičarke. Conja nije sposoban da dete napravi rođenoj ženi, jer ga Milka ne voli dovoljno. Ali, čim promeni partnerku, a to je uradio već dva puta u „Parovima“, situacija se drastično menja za njega. Odmah se zaljubi, spreman je da napravi frku i haos, a ima sve predispozicije da iz prvog seksa napravi dete - kaže na početku Veličković i dodaje:

- Conja je prilično bandoglav, lako se naljuti i još lakše odljuti, a baš kao i Ljubica, sa kojom je imao seks čim je ušao u „Parove“. A ona je tek priča za sebe i tek će da bude sa muškarcima. Za Ljubicu je seks kao rukovanje, ona je emancipovana i slobodna, žena za 23. vek. Interesantno je da je Vodolija i da ima čak pet planeta u tom znaku - Jupiter, Uran, Merkur, Venera i Sunce. Njena sudbina je izuzetno neobična, dok su porodični odnosi odavno narušeni - kaže naš sagovornik i objašnjava zbog čega Ljubica odaje utisak da se nije najbolje snašla u rijalitiju.

Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

- Deluje usporeno i kao da slabo razume situaciju u kojoj je, ali ona na istom stepenu ima čak tri planete - Merkur, Uran i Jupiter. Merkur simbolizuje logiku, a Uran genijalnost, pa nije ni čudno što to kod nje izaziva takav spoj ludila i haosa u glavi. Ali, za nju ne treba da se brinemo. Biće ona dobro, samo da pobedi depresiju, ali nikada neće moći da pobedi Veneru u Vodoliji, koja će je terati ili da bude sa oženjenim muškarcima ili sa onima koji se razvode zbog nje - kaže naš sagovornik i dodaje da su male šanse da Conja, Ljubica i Milka postanu novi Kija, Luna i Sloba.

 

- Nisu oni na istom nivou igre kao Kija, Sloba i Luna, pogotovo što bi Conja radije da napravi harem, nego da se zaljubljuje u rijalitiju. On je tek počeo igru sa ženama. A ako bi Milka ušla, ne bi sa bolnom grimasom gledala muža sa ljubavnicama, već bi im odmah svima presudila po kratkom postuplu - zaključuje Veličković.