Učesnica "Parova" završila u bolnici, morali da je operišu! (VIDEO)

Happy/J.I. | vip 2019-10-16 15:42:03 2019-10-16 15:42:03

Skandal!

Printscreen/YouTube

Takmičarka osme sezone rijaliti šou programa "Parovi", Sanja Mirkov je ispričala svoju tešku i tužnu priču kako je bila mučena od strane najpre ujaka, potom svog muža, kako je otišla od njega i kako je počela da se bavi najstarijim zanatom.

Sanja je grcala u suzama svaki put kada je pričala o tim događajima tako bolnim i surovim za svakoga, pogotovo za jednu krhku ženu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, kada se u emisiju "Upoznajte Parove" uključio bivši svekar Sanje koji je tvrdio da ništa od onoga što je rekla nije istina i da je njen sin nije mučio i maltretirao, sve je postalo mnogo napetije i Sanja je izgubila kontrolu:

- Sećate se vrlo dobro da ste ga vi hteli tući zbog toga. Naravno da ne lažem, znate vrlo dobro kada ste upali u sobu kako je to bilo. Ja sam te noći otišla u bolnicu kao hitan slučaj. Rekli su da moram hitno na operaciju- ispričala je Sanja.

On je sinoć pobegao iz Parova! Prevario produkciju, evo ko mu je pomogao?! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 15.10.2019. 18:00 Šok! Vlada Stojić, Foto: printscreen Maneken Vlada Stojić, jedan od učesnika osme sezone "Parova", sinoć je napustio rijaliti, u komentarima sa društvenih mreža piše da je to uradio uz pomoć svog advokata.

 

Njen svekar je sve ovo opovrgao rekavši da je sve laž.

Kako je sve izgledalo i šta je još rekla Sanja kao i njen svekar možete pogledati u videu ispod:

 

BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

Expand player
Pogledajte više