Kristina Ružić
Printscreen/YouTube
Kristina Ružić

Printscreen/YouTube

Kristina Ružić, Foto: Printscreen/YouTube

Kristina Ružić postala je ravnopravni član rijaltija "Parovi", te ona od samog ulazka neprestano intrigira javnost.

Naime, lepa sedamneastogodišnjakinja je zahvaljujući svom stasu već uspela da osvoji jednog od najvećih šarmera iz rijalitija, unuka Ere Ojdanića, Uroša Anđelića.

PROČITAJTE JOŠ:

Ružićeva je sebe predstavila kao osobu britkog jezika, a iza sebe ostavlja tužnu prošlost i ožiljke na srcu.

Kristina Ružić

Printscreen/YouTube

Kristina Ružić, Foto: Printscreen/YouTube

S obzirom na to da je ona već sada veoma aktivna učesnica, njena majka Snežana Brodar je ispričala kako gleda na učešće svoje ćerke u poznatom šou programu.

- Ne sviđa mi se njen nastup, odnosno kako je startovala. Smatram da naivnost i neiskustvo govore iz nje. Mislim da se Uroš samo igra sa njom, i da nije iskren. Međutim, ona je u Urošu našla neki oslonac, stekla je poverenje u njega i sve mu priča - rekla je Snežana, a potom se osvrnula na težak život koji je njena ćerka imala, te je otkrila škakljive detalje istog.

Snežana Brodar

Printscreen/Facebook

Snežana Brodar, Foto: Printscreen/Facebook

- Moja ćerka i ja smo trpele veliku torturu od strane Kristininog oca sa kojim sam ja živela u vanbračnoj zajednici. Taj čovek je osam meseci proveo iza rešetaka zbog nasilja u porodici. Verujte mi da nisam ni bila obaveštena kada je Kristina doživela tešku saobraćajnu nesreću. S obzirom na to da je živela kod oca, on je puštao da izlazi, ali nije vodio računa o njoj. Pustio je da izađe u grad, i kada se vraćala sa društvom došlo je do nezgode, auto u kom je bila prevrnuo se i zaista se teško oporavila nakon toga. Njen otac je uzeo odštetu od 3.000 evra zato što je tužio tog dečka, obećavao joj je da će taj novac uložiti u njeno školovanje, međutim, ne. Ona je od toga dobila samo po koji ručak, i patike. Takođe, Kristina je popila šaku lekova, koje je uzela od supruge njenog oca, i bila je u komi tri dana, što je zaista strašno - ispričala je Snežana i dodaje da je ovo samo početak onoga što je preživela i da nastavak tek sledi.

BONUS VIDEO:

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!