Sanja Mirkov
printscreen
Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov , Foto: printscreen

U emisiji "Parograf" koju vodi Jelena Maćić u rijalitiju "Parovi" na "vrućoj stolici" je bila Sanja Mirkov. U to se javio njen bivši muž Milan Kresić ne bi li izneo činjenice o njihovom braku i njenom odnosu sa njim i detetom. On je svoju bivšu suprugu optužio da izgovora neistine.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Nisam joj bio prvi u krevetu, već je pre mene imala dve tri veze. Osramotila je ćerku svojim ponašanjem u rijalitiju. Ona laže i mnogo puta će vas slagati. Meni je prećutala trudnoću bar dva meseca. Detetu nije kupila ni čokoladu, a nije pet godina plaćala alimentaciju. Napolju je čeka sud. Odrekla se deteta - tvrdio je Milan Kresić.

Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov, Foto: printscreen

Sanja Mirkov je objasnila da njen bivši suprug stalno izgovara neistine, a deteta se nije odrekla, nego nije imala gde da je odvede i da je podnela tužbu protiv bivšeg supruga.

On je direktno nominovan i spreman za izbacivanje iz vile "Parova"! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 03.10.2019. 16:00 Au! Parovi, Foto: printscreen Sinoć su u najluksuznijoj vili na Balkanu održane nominacije! PLJAČKAŠI JOJ UKRALI MILION DOLARA I SAV NAKIT! Lepa Lukić se uplašila da joj ponovo ne obiju stan, pa pred ulazak u Parove uradila ozbiljnu stvar!

 

Ornela Mijatović i Jelena Golubović su stale u odbranu Sanje Mirkov osudivši ponašanje njenog bivšeg supruga, dok je Dimitrije Mijatov stao na stranu bivšeg supruga Sanje Mirkov.

 

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!