Slađana Petrušić
Printskrin TV Hepi
Slađana Petrušić

Printskrin TV Hepi

Foto: Printskrin TV Hepi

Slađana Petrušić diskvalifikovana je iz rijalitija "Parovi" zbog toga što je nakon svađe sa voditeljkom programa, a potom i obezbeđenjem, u izolaciji sebi presekla vene.

Slađana je bila na previjanju, izašla iz bolnice iste noći i, nakon nemilog događaja koji je priredila, uživa sa Dušanom Zdravkovićem u šetnji gradom, kao da se ništa nije dogodilo.

A da je tako, potvrđuju i slike koje su objavili njihovi fanovi na Fejsbuku. Veseli, nasmejani, doduše sa zavojem na ruci.

Da podsetimo, Slađana je posle svađe sa obezbeđenjem otišla u izolaciju, a za njom i Dušan Zdravković.

Slađa Parovi

Facebook/Printscreen

Foto: Facebook/Printscreen

Zatim, ona je razbila bokal za vodu i počela da seče vene. Produkcija je pozvala Hitnu pomoć, koja je odmah izašla na teren i odvezla Slađanu, a zatim je saopšteno da su ona i Zdravković izbačeni iz rijalitija.

Slađa Parovi

Facebook/Printscreen

Slađa Parovi, Foto: Facebook/Printscreen

Kasnije je izjavila da se kaje i da nikada ne bi sebi oduzela život ali da nije znala kako da na drugi način izađe iz rijalitija. Navela je i da želi da razgovara sa čelnicima televizije ali da oni ne žele da čuju za to.

 

 

Komentari (1)

Milic

04.02.2020 11:17

Dladja je dovar covek i ima stav. Nije imsla sta da trazi u parovima koji su sastavljeni od Ivana narinkovica,Jelene Djoleta ,Milija i voditeljki krajnje zlonamernih.Nikad lisiji sastav ovo je samo GALAMA nikakav scenario .