PRIČA KOJA JE UZDRMALA REGION Sestra nove ukućanke Parova brutalno ubijena: Dečko je onesvestio, odveo u hotel i prerezao grkljan (VIDEO)

Bila je odličan student!

Nataša, Parovi
Foto: Screenshot

Sinoć je u vilu Parova ušetala nova takmičarka i predstavila se kao Nataša. Međutim, ono što je kasnije ispričala potreslo je čitav region. 

Naime, Nataša se po ulasku predstavila i rekla nešto više o sebi, a potom i ispričala potresnu priču iz svog života - rođena sestra joj je brutalno ubijena.

- Prvo mi je umro otac, dva dena pre toga mi je umrla baka, pa mi je sestra ubijena. Sestra Dragana je završavala srpski jezik i knjiženost, bila je apsolvent, ostao joj je jedan ispit i radila je u jednom kafiću. Veče pre nego što je ubijena mi je poslala poruku "Ne brini se, seko, otarasila sam se budale. Otišao je za Nemačku". Znali smo da je ona u vezi sa kim ne treba da bude, to je čovek koji je bio opsednut njom - uznemireno je pričala Nataša i dodala:

Nataša, Parovi
Foto: Screenshot

- On ju je sačekao posle posla, udario je nekim tupim predmetom u glavu i nakon toga je odveou hotel i žicom joj presekao vrat - u suzama priča Nataša. 

Nataša, Parovi
Foto: Screenshot

Kako je kasnije ispričala, njena sestra je bila u vezi sa oženjenim čovekom, te da su stalno raskidali i mirili se. 

Njeno detaljno izlaganje, pogledajte u narednom video-prilogu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi