Sanja Mirkov
printscreen
Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov, Foto: printscreen

"Vruća stolica" je nedavno bila baš vruća. Na tapetu je bila Sanja Mirkov, koja je otvoreno progovorila o tome kako se i zašto pet godina bavila "najstarijim zanatom na svetu". Ona je navela da se prostitucijom bavila od kada se razvela, u vreme kad je imala 22 godine, i to po potrebi, jer nije imala novca.

- Tad nisam imala dečka bukvalno nikog i počela sam da se bavim prostitucijom - rekla je Sanja. Na pitanje što nije pokušala da nađe drugi posao, odgovorila je da je radila u jednom trgovinskom lancu za 200 evra. Učesnica "Parova" je objasnila je da joj je prostitucija bila isplativija. Često nije imala ni za račune. Dete joj je, u to vreme, živelo kod supruga, a trebalo je da plaća i alimentaciju. Drugarica joj je predložila prostituciju kao rešenje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Drugarica mi je objasnila da mi jedino to preostaje i da od jednog klijenta mogu da zaradim 100 evra na sat. U početku sam radila s njom. Ona je imala svoje stalne klijente, pa sam otišla u Nemačku. Mesečno sam znala da zaradim 3.000, 4.000, a nekad i 5.000 evra - poverila se Sanja, objasnivši da su joj klijenti bili dobri, oženjeni, diskretni i normalni ljudi. Na pitanje sa koliko muškaraca je spavala za pet godina bavljenja prostitucijom, odgovorila je da ne zna.

Sanja Mirkov

Screenshoot Youtube

Sanja Mirkov, Foto: Screenshoot Youtube

 

Jelena Golubović zaboravila na kamere i izašla gola iz tuš kabine usred bela dana! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 30.09.2019. 16:05 Ko bi rekao? Jelena Golubović, Foto: Screenshoot Youtube Učesnica "Parova" Jelena Golubović očigledno je zaboravila da je u rijalitiju, kao i to da je kamere prate svakodnevno! HAOS U STUDIJU Jelena Golubović nasrnula na Anđelu Lakićević! Umešala se i Jovana Jeremić, čeka se odluka produkcije!

 

Sanja je čak priznala da je bilo slučajeva da se zaljubi u klijenta, što joj se i sad desilo. Taj čovek ju je "izvuklao" iz sveta prostitucije i zajedno su pola godine.

 

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!