Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona
Alo!
Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona

Alo!

Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona, Foto: Alo!

Budući stanari najpopularnije vile na Balkanu, ostali su u šoku kada se medijima proširila informacija da će cela konstrukcija vile biti izmeštena na novu lokaciju koja se još uvek drži u tajnosti

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

- Učesnici će biti oduševljeni jer produkcija planira da izmesti vilu iz Zemuna i prebaci se na drugu lokaciju koja će biti veoma zanimljiva kako ukućanima tako i gledaocima. Niko ne može ni da nasluti šta će se sve dešavati. Produkcija uvodi izmene što se samog koncepta tiče pa će biti baš zabavno i imaće interakciju sa samim fanovima koji će biti uključeni u ceo projekat - ispričao nam je dobro obavešten izvor.

Karići i Marići uživali na JAHTI! Dok jedan par razmenjuje nežnosti, on se nervira jer ne zna gde mu je žena! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:47 Zaljubljeni kao prvog dana... Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Alo! Bogoljub Karić i Milomir Marić tradicionalno zajedno provode leto na Crnogorskom primorju, a naš paparaco uhvatio ih je tokom jednog sunčanog popodneva dok su se spremali da se na luksuznoj jahti otisnu na pučinu.

 

- Angažovali su i stručnjake iz inostranstva kako bi ispalo sve kako su zamislili. U projekat će biti uložena značajna finansijska sredstva, dok su honorari određenih učesnica zaista neverovatni. Pored toga u vilu ulaze učesnici koji su pažljivo birani i sve će biti na zavidnom nivou - dodao je izvor.

Parovi, finale

Alo

Parovi, finale, Foto: Alo

Osma sezona se polako približava,kako će sve izgledati saznaćete uskoro!

BONUS VIDEO:

Sladja iz "Parova": Zetu Elvinu ću platiti prvu pesmu, ali pod jednim uslovom!

 

Komentari (2)

Dragan

16.08.2019 20:25

Onda verovatno ulaze novi rijaliti igrači koji nisu bili u rijalitiju! Malo promene!

andja

16.08.2019 20:26

ubacite pobjednika kupio kola nema za gorivo.