Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona
Alo!
Jelena Govedarica

printscreen

Jelena Govedarica, Foto: printscreen

Jelena Govedarica jedna je od potencijalnih učesnica osme sezone "Parova", a ona će zarađeni novac dati deci kojoj je to potrebno, kako je istakla njena drugarica.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Jelena je vrlo popularna u BiH i kao bivša misica i tv lice, pa je produkciji delovala vrlo primamljivo. A u vili će se naći razni profili ličnosti. Znam da joj nije mali honorar i da će pored svog luksuza imati i svog kozmetičara koji će joj biti uvek dostupan. Uz sve imaće i mogućnost da se čuje sa svojom porodicom ili prijateljima jednom mesečno - ispričala je njena prijateljica.

Otkrivamo kada počinje nova sezona "Parova", ovo su svi čekali!

AUTOR: Happytv/J.I. DATUM I VREME: 17.08.2019. 17:30 Počinje ludilo! Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona, Foto: Alo! Svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju početak nove osme sezone Parova! Naime, budući ukućani su jako nestrpljivi i spremni su da uživaju u svom luksuzu koji je produkcija obezbedila.

- Svoj honorar će dati deci kojoj je to potrebno, i za njih želi da se izbori i skrene pažnju svim dobrim ljudima da treba da im pomognu. Ona je ozbiljna i svoje učešće je isto ozbiljno shvatila, pa možemo biti apsolutno sigurni da će Jelena prirediti pravi šou - zaključila je misicina drugarica.

Pogledajte BONUS video:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!