Ljubica Stefanov
Printscreen
Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

Conja, Ljubica i Milka... Novi trougao iz „Parova“ umalo nije skinuo sa trona ljubavni trojac Luna-Sloba-Kija iz „Zadruge“... Međutim, Milka, Cojina supruga, nije htela da trpi da je neko pravi budalom i da je vara na nacionalnoj televiziji, pa je odlučila da stavi tačku na brak sa Conjom!  Ipak, njegov otac Momčilo za „Alo!“ je otkrio kakvi su planovi njegove snaje Milke.

 

- Taj odnos mi je kao enigma. Milka je znala gde Nikola ulazi i šta će tamo da radi. Ispratila ga je do kuće i bila je ponosna na njega. Ja sam ih gledao, bili su kao zaljubljeni golupčići, ali ovaj moj nije mogao da se suzdrži. Žao mi je Milke, ona je dobra žena i najgore mi je što je ona to morala da gleda. Ja ću da probam da je odgovorim od razvoda, ako je ljubav jaka, ovo može da se oprosti. Razmenili smo nekoliko poruka, rekla je da veoma ljuta i razočarana Nikolinim ponašanjem, ali da ipak hoće da ga sačeka i da ga pogleda u oči, pa da onda vidi šta će - kaže Momčilo i dodaje da je njegov sin Nikola upao u Ljubičinu zamku:

Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

- Ne znam što se Ljubica zalepila za mog Nikolu. Nije da ga branim što mi je sin jedinac, ali ona je počela prva da se mota oko njega. Smatram da je ona dobra devojka, ali da je iščašena. Znate, nije ona psihički dobro, sad čujem da je saznala da joj majka nije prava mama, nego tetka, sve su to udarci, i verovatno je htela utehu u nekome. A Conja ko Conja, pa ima oči, lepa je devojka, nije mogao da joj odoli. Navro je ko bik na nju, nije mislio na ženu, a sada se kaje. Ja se šalim sada, Conja je toliko kukao u programu da mu pošaljem gaće, a eto, čim sam mu ih poslao, on ih je brže-bolje skinuo. Znate, ja sve razumem, ali ne znam šta mu je ovo trebalo. Hteo je da oseti slobodu, ali nije ovo bio način - kaže Nikolin otac i otkriva još da komšije pričaju svašta o njegovom sinu.

Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

- Znate kakve su komšije, pričaju svašta. Kad je neko malo obrazovaniji, on ga razume i shvata da je to rijaliti, ali mnogi ga osuđuju. Ja sam malo jači psihički, pa sve to shvatam, ali mojoj ženi nije svejedno. Gledala je sve to šta je radio sa Ljubicom i potresla se, pa je još dobila i šećer, nije joj lako - kaže Momčilo za „Alo!“ i dodaje da se nikada neće odreći sina.

Ljubica Stankovi i Conja

Printskrin

Ljubica Stankovi i Conja, Foto: Printskrin

- Pa on je moj sin jedinac, šta god da uradi, ja nemam nikoga osim njega, ne mogu da ga se odreknem. Ja sam pobožan čovek i za mene je taj rijaliti sodoma i gomora, ali pošto je ušao tamo, mi smo svi uz njega. Nikola je otišao tamo da zaradi novac, nije imao posao i ne sme da upropasti ovo. Ja se samo nadam da će njega Milkica da razume i oprosti mu ovaj izlet, jer je ona divna žena. Pre nje je imao neke budale, koje uopšte nisu valjale. Jedna je bila nimfomanka, samo ga je naskakala, a eto, sad to radi moj sin - jada se Momičilo.

 

Komentari (1)

XXL

06.10.2018 16:53

E to je karakter. Naravno da ne odbije kad mu se nudi.