PREBIJENA ZAVRŠILA KOD LEKARA Od batina nije mogla da se pomeri! Horor u "Parovima", cela vila kuka i jaukala!

Potresna priča!

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

U emsiji "Roditeljski sastanak" gostovao je brat kontroverzne takmičarke Mirjane Dimitrovske.

 

Mirin brat iznosi detalje iz njene prošlosti, objašnjava da je ona jedna jaka žena s obzirom je uspela da pobedne iz braka u kome nije bila nesrećna i zlostavljana.

Naime, njen bivši suprug je pio svakodnevno, varao, maltretirao je i fizički i psihički i ponosan je što je uspela da se izbori za sebe i svoju decu jer su oni bili njena jedini razlog da izdrži.

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

- Trpela je nasilje, i to su prave baš prave batine, to možda ni jedan muškarac ne bi mogao da izdrži to što je ona preživela. koliko puta je bila da joj lekari pruže pomoć, koliko puta je morala da preleži, nije mogla da ustane i to je bilo nesnošljivo - potvrdio je Mirin brat njenu tužnu priču.

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

- Moj muž je zaveo mladu devojku koja je radila u njihovoj pekari i koja se ubila zbog njega, i njena majka ga je proklela da ne vidi svoju decu, da Bog da nikad nemao pokolenja! Zato moja ćerka Aleksandra nema dece, zato mom sinu pucaju veze. Šta je zaslužio to je dobio već devet godina živi kao biljka, neka mene Bog kazni neka mi poštedi decu - grcala se Mira u suzama.

Sve ovo dodatno je potreslo cimere, te su zajedno sa Mirom kukali i jaukali nad tužnom sudbinom!

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: kimi
  14/12/2018 - 15:33
  toliko produkcija forsira ovu babu a ničim nije zaslužila medijsku pažnju...kad bi pitali prolaznike koga više vole Miru ili baka Lindu 100%ispitanika bi reklo baku Lindu... i ja je volim zato što je njezin život daleko teži a to se vidi...bore na čelu, hrapave i težačke ruke a duša čista kao izvor....dajte molim Vas... ova je totalna suprotnost..nemože ona predragoj bakici Lindi niti blizu....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi