BOLNA TAČKA TAKMIČARKE "Nisam školovana, ja sam prirodno inteligentna" Atina Ferari žali što nije upisala fakultet, pa je tim povodom obukla crninu

Novi ispad Atine Ferari

Atina Ferari
Atina Ferari, Foto: Printscreen/YouTube

U luksuznoj vili nikada nije dosadno, a svedoci smo mnogih bolnih tačaka naših takmičara.

Naime, Atina Ferari , iako važi za jednu od najintrigantnijih takmičarki i privlači ogromnu pažnju nacije, žali samo za jednlom stvari a to je zato što nije završila svoje školovanje.

Atina Ferari
Atina Ferari, Foto: Printscreen/YouTube

- Mene mnogo boli i jako mi je teško što se nisam školovala, ali ja sam prirodno inteligentna pa na takav način nadomestim taj svoj nedostatak i dodala:

- Obrazovanje mnogo znači, ali ako neko nije u mogućnosti kao što nisam ja bila u tom trenutku , to nije smak sveta, šta da se radi . Važno je iskustvo, ali evo tim povodom obukla sam crni sako da budem u žalosti. - rekla je Atina.

Ova takmičarka ne krije koliko joj je teško jer je bila uskraćena iz mnogih razloga za školovanje, i apeluje da svako uloži u sebe na taj najisplativiji način.

Atina Ferari
Atina Ferari, Foto: Printscreen/YouTube

Takmičari u vili su je podržali u svom izlaganju, dok je mnogima bilo žao što nije mogla da ostavri svoju želju i završi fakultet koji je želela.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi