Natalija Vukmanović
Alo!
Parovi

Masanori Jošida/Alo!

Natalija, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Bivša učesnica Natalija pozntija kao Mačkica Natali dobila je ponudu koja se ne odbija! Naime, producenti filmova za odrasle pratili su njene pojavljivanje, po medijima, ali i ponašanje u Parovima, pa su rešili da joj ponude pozamašnu svotu novca kako bi je pridobili i dali joj mogućnost da sa njima potpiše ugovor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Natalija je dobila ponudu da snima filmove za odrasle i to za 20 000 dolara po filmu čije je trajanje oko dva sata. Ona je prvo mislila da je neka šala, ali je ubrzo otišla sa svojim prijateljima na sastanak i shvatila da je ponuda više nego ozbiljna. Ona nije odmah dala odgovor jer se nada da će dobiti i ponudu za Parove osam, ali opet ovde može više da zaradi a i onako se snima za strano tržište - rekla nam je njena drugarica Marijana, koja je podržava u svemu i dodala da je Natalija spremna pred kamerama da radi svakakve bludne radnje!

Parovi

Masanori Jošida/Alo!

Natalija, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Šta god da odluči uz nju sam, ona ima svoju porodicu i prijatelje, ali mi ne utičemo na njene odluke već ih podržavamo - dodala je.

Marina Visković za dlaku izbegla napad ajkule opet! Bila je od mene udaljena svega par metara!

AUTOR: Pink/G.T. DATUM I VREME: 29.08.2019. 13:25 Strahovala za život! Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram Popularna pevačica Marina Visković tokom letnjeg odmora u Majamiju i Las Vegasu doživela je traumatično iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Naime, dok je plivala, iznenada je ugledala ajkulu, a tek kada se domogla obale, shvatila je da se tada najviše uplašila.

Parovi

Masanori Jošida/Alo!

Natalija, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Izgleda da se Natali smeši karijera prave dive filmova za odrasle ako prihvati ovo ponudu!

BONUS VIDEO:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili