Jovana Jeremić
printscreen
Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

Voditeljka "Parova" Jovana Jeremić, kako je portal "Alo.rs" prvi pisao, za nekoliko dana bi trebala da operiše umnjake i izrasline koje ima na glavi.

Ona je nakon operacije najavila povlačenje iz rijalitija "Parovi" u sklopu kojeg radi emisiju "Upoznajte Parove".

Nakon svih nedoumica, Jovana Jeremić je odlučila da se na svom Instagram profilu oglasi otvorenim pismom:

Jovana Jeremić

Dejan Briza/Alo!

Jovana Jeremić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Ako niste... Ako niste živi umirali po više puta, onda niste ni živeli. Nema svetlosti bez tame, napretka bez tavorenja u mestu. Ako niste rođenim očima posmatrali da nekopetentniji od vas budu postavljeni na mesta koja im po znanju i rezultatima ne pripadaju; ako niste od nule stvarali sami grčevito; ako niste utapali jastuk suzama onda kada sve utone u noć i jedini ko vas vidi ispod pokrivača, onako zgrčenu i nezaštićenu je Bog; ako vam nije svaki uspeh zasnovan na krvavom radu, a svaka pobeda na znanju stečenim visemesečnim nespavanjem; ako vam srce nije razlupalo rebra od straha za onim šta će biti sutra, da li cu stići, uspeti, da li cu završiti, da li ću imati dovoljno, da li ću preživeti; ako vam se celo telo nije treslo, a vilica klaparala u momentima kada treba da priđete nekom važnom direktno, jer nemate nikod drugog da pita za vas; ako niste ostajali toliko sami da su vam društvo pravile samo knjige i Bog; ako vam duša nije vrištala kada vas obmanu, iskoriste, prevare i stave u isti koš sa onima kojima ne pripadate; ako vam nisu bar 2 puta oteli priznanja i dali ih u ruke svojim švalerkama ili ti zvezdama noći, kako ih sam Čarls Bukovski naziva, a narod vam, nakom stravične nepravde koja se obrusila na vaša mala pleća, vratio sve u višemilionskom broju nagradama publike; ako niste prisustvovali ceremonijama gde priznanje dobija "moj do mojega" prenebregnuvši princip: "Znanje je moć", a usvojivši staru srpsku: "Sjahao je kurta da bi uzjahao murta"; ako niste doživeli da fakultet reklamiraju oni koji dan nisu proveli u njemu, a vi ste noćivali za stolom u čitaonici "Svetozar Marković" izbezumljeni od pročitanog, sa bububuljicama u viličnom delu poput tepiha, od hormonskog dizbalansa; ako niste sedeli u mračnoj memljivoj sobi izbezumljeni od bola, išibani od lažnih umilnih pogleda kroz cvece i poteza odigranih u belim rukavicama; ako niste ležali na sred morske pučine na leđima, krvareći, otkinutih udova od ajkula koje su vas rasparčale, koje su odgrizle sve osim onog što im najviše treba - mozga, koji i dalje u lokvi krvi koja ponire u dubine, radi kao sat i otkucava: "Omnia mea mecum porto" (Sve svoje nosim sa sobom); ako niste, poput feniksa, bar tri puta do sad vaskrsnuli iz čestica pepela jer su vas spalili demoni prerušeni u anđele, optužujuci vas da ste haos, a oni raj za oko i uho; ako niste skinuli sa sebe i kad nemate i dali drugom koji pati vise od vas. AKO NISTE, onda se ne trudite razumeti. Cak ni lažno... Samo se pomirite da NE MOŽETE. Jer ONO ŠTO PRIPADA JUPITERU NE PRIPADA VOLU. S poštovanjem Jovana Jeremić Milošević - poručila je voditeljka svim zabrinuta ljudima i stavila tačku za svagda!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic) on Dec 12, 2019 at 8:45am PST

 

 

Komentari (1)

Goran NS

12.12.2019 18:21

E pa gospodjo kasno je da se sada perete. Pocevsi od Vase najgluplje izjave "da su religiju stvorili ljudi da bi mogli da ratuju".