SAKRILI SE, PA TO RADILI Milijana tražila od Požgaja da spusti gaće, opipala mu gole testise! On njoj radio nešto mnogo gore

Odali ih cimeri...

Milijana i Milojko, Parovi
Milijana i Milojko, Parovi, Foto: Screenshot Youtube

Učesnici rijalitija "Parovi", Mladen Vuletić i Đorđe Tomić sinoć su u Tajnoj sobi "Parova" sve o kontroverznom paru, Milojku i Milijani, ali i o tome šta se dešava između mlade učesnice i Požgaja. 

Vuletić je rekao da ga je Milijana udarila po licu, posle čega su ona i Požgaj poslati u izolaciju. Milijana je rekla da ne voli više Milojka i da bi želela da bude sa Požgajem, tvrdi Vuletić.

Nakon povratka iz izolacije, Vuletić je, kaže, uspeo da pomiriše Milijaninu ruku, pa je tom metodom utvrdio da se ista oseća na muški polni organ.

Tomić, tvrdi da je Milijana tražila od Požgaja da skine gaće, jer je on imao ozbiljnu operaciju testisa.

- On je veran svojoj ženi, nije želeo to, ali je ona navaljivala - rekao je Tomić, ali je naglasio da je to uradila iz medicinskih razloga, jer Milijana završava medicinsku školu. Htela je da opipa mošnice, da bi videla da li je sve u redu.

Vuletić tvrdi i da je osetio miris vagine na Požgajevim rukama.

- Mislim da je Požgaj "prstenovao" Milijanu - rekao je Vuletić. Tomić govori da nije prvi put da se oni dodiruju po intimnim delovima tela.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi