Lepa Lukić
Screenshoot
Lepa Lukić

Screenshoot

Foto: Screenshoot

Kraljica narodne muzike po svoj prilici neće mnogo zaraditi u osmoj sezoni Hepijevog rijalitija, jer će veći deo para morati da da kockarnici.

PROČITAJTE JOŠ:

Lepa Lukić prihvatila je učešće u osmoj sezoni "Parova" zato što je zapala u velike dugove zbog kockanja.

Prema našim saznanjima, kraljica narodne muzike mora da plati 25.000 evra jednoj kockarnici čiji je redovan gost, pa joj tamo dozvoljavaju da igra rulet na crtu.

"Ona kod nas dolazi stalno, nekoliko puta nedeljno. Često dobije pare na ruletu, a dešava se i da ih izgubi. Otprilike taj odnos je pola-pola. Budući da je znamo godinama, ne tražimo joj da nam stalno plaća dug, već kad je u mogućnosti. Pre dva meseca, kada je dug dostigao 25.000 evra, rekli smo joj da bi trebalo to nam isplati jer moramo da svedemo račune, bliži se i kraj godine. Onda nam je ona javila posle nekoliko dana da joj je iskrsla ponuda za učešće u rijalitiju i da će brzo moći da nam plati dugovanje", kaže naš sagovornik, dodajući da kraljica folkaima smisla za humor:

"Stalno se šali, a prihvata i šalu na svoj račun. Eto, kad nam je javila da će ući u rijaliti, rekla nam je: "Super, zaradiću novac da vam platim dug. A valjda će nešto ostati i da opet zavrtimo rulet".

Lepa Lukić

printscreen

Foto: printscreen

Da gaji strast prema ovom poruku, Lepa odavno ne krije, pa je i pre nekoliko dana o tome pričala pred kamerama:

"Šta koga briga što se ja kockam? Pa nisam ja zavisna od toga, više idem da se zabavim, da se družim s ljudima. Ne kockam ja u neke velike pare, već na sitno. Pa nisam budala. Uostalom, pare su moje i mogu da radim šta hoću."

BONUS VIDEO

Pogledajte šta Tijana Ajfon radi bez grudnjaka i u kratkom šortsu kad je niko ne gleda!

 

Lepa Lukić se uplašila da joj ponovo ne obiju stan, pa pred ulazak u Parove uradila ozbiljnu stvar!

AUTOR: Kurir/I. M. DATUM I VREME: 03.10.2019. 08:55 Morala je da uradi to. Lepa Lukić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović Lepa Lukić strahuje da joj lopovi ponovo ne obiju stan u Žarkovu dok je ona u „Parovima", pa se požalila da u rijalitiju neće imati mira.

 

Komentari (3)

Goga

10.10.2019 11:56

Jadnica!!!

Goga

10.10.2019 11:57

Da da to je ta naša kraljica, humanitarka, me cena, zaduzbinarka.... Ej narode progledaj.

Goga

10.10.2019 11:59

Njoj sitno 25 hiljade eura??? Majko mila a deca gladna i bolesna, fuj.