Lepa Lukić
Printscreen
Lepa Lukić

Alo!/Nenad Vujanović

Lepa Lukić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Lepa Lukić strahuje da joj lopovi ponovo ne obiju stan u Žarkovu dok je ona u „Parovima“, pa se požalila da u rijalitiju neće imati mira.

Bez obzira na to što je kraljica narodne muzike nakon poslednje pljačke u njenom domu, koja se dogodila 2016, ugradila bezbednosne kamere, a pored toga je angažovala i prijateljicu da joj obilazi stan, plaši se da ponovo ne dođe u takvu situaciju.

 

Ipak, pevačica je naučila lekciju pa je, kako kaže, novac i nakit prebacila u sef banke, tako da u kući više ne drži vredne stvari.

PROČITAJTE JOŠ:

- Opametila sam se za sva vremena. Izgleda da sam davno bila mamac za lopove, pa je u više navrata bilo pokušaja da mi se obije kuća. Kada sam imala problem pre nekoliko godina, po savetu prijatelja stavila sam sigurnosne kamere. Sad i da neko uđe, sve ode odmah u policiju. Moja drugarica mi obilazi kuću i vodi računa o svemu dok boravim u rijalitiju, ali opet brinem. Taj strah mi ne izbija iz kostiju. Plašim se da me lopovi ne opljačkaju. Novac sam ostavila u banku, tako da lopovi mogu samo tamo da odu i obiju - otvorila je dušu Lepa pred ulazak u „Parove“.

Podsetimo, pevačicu su 2016. lopovi pokrali usred noći dok je spavala. Pljačkaši su ispreturali sve prostorije tražeći pare, pa su ukrali sve kartice, lična dokumenta, milion dinara i 1.600 evra, kao i srpski i kanadski pasoš.

Lepa Lukić

Printscreen/Grand TV

Lepa Lukić, Foto: Printscreen/Grand TV

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!