Jelena Golubović i Anđela Lakićević
printscreen
Jelena Golubović i Anđela Lakićević

printscreen

Jelena Golubović i Anđela Lakićević, Foto: printscreen

Jelena Golubović je večeras, u toku emisije "Upoznajte parove", poručila da Anđela Lakićević ne sme da preti njenim fanovima, njenim "šampionima", jer oni su stvorili gledanost "Parova".

Interesantno je da je voditeljka Jovana Jeremić pružila podršku Jeleni. Ona je poručila da će svi takmičari imati jednaka prava i da će fanovi svih takmičara dolaziti u studio, pa i fanovi Jelene Golubović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Voditeljke ne treba da se igraju rijalitija - rekla je Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić

printscreen

Jovana Jeremić, Foto: printscreen

Da podsetimo, sinoć je u toku emisije, Jelena Golubović je tražila da se u program uključe njena majka Svetlana Golubović i njena advokatica Vesna Golubović. Voditeljka Anđela Lakićević je tada tvrdila da oni nisu hteli da se jave, a danas je u program uključila Jelenina mama i otkrila je da je niko sinoć nije ni zvao.

Dina Galorini rastrgla Mijatova uživo pred kamerama! Produkcija hitno prekinula program! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 29.09.2019. 21:00 - 29.09.2019. 21:07 Žestoko! Parovi tuča, Foto: printscreen Danas je ponovo eskaliralo između Dine Galorini i Filipa Mijatova! Njih dvoje su se sinoć žestoko pobili u sobi - više o tome pročitajte OVDE , a danas su opet nastavili da se tuku.

 

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!