Jelena Golubović
printscreen
Jelena Golubović

printscreen

Jelena Golubović, Foto: Happy

Atraktivna učesnica zabavno-humorističkog programa "Parovi" Jelena Golubović mnogima je miljenica osme sezone i čim je nema, makar i kratko u programu, svi se pitaju - gde je?

Lepa plavuša je bila, ni manje ni više - u mestu Rožaje, odakle je njena velika ljubav Čupa! Nije ona otišla njega da vidi, ali se nadala da to može da se desi. Prema scenariju, imala je obavezu da snimi neke kadrove iz ovih krajeva, a gledaoci će uskoro saznati o čemu se radi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li zbog toga što je bila Čupina izabranica, stanovnici su je veoma lepo i sa ovacijama prihvatili. S obzirom na to da ekipa rijalitija "Parovi" privlači pažnju gde god se pojavi, građanima ovog kraja, nije promakla ni Jelena Golubović. Pojavile su se i njene tajne slike sa snimanja.

Jelena Golubović

printscreen

Jelena Golubović, Foto: Happy

- Šteta što ti i Čupa više niste zajedno? - govorili su joj građani. - Ti si bila prava snajka za njega. Obožavamo te.

Učesnicu Parova silovala četiri muškarca! "Držali su me za ruke, šamarali i zlostavljali u isto vreme"!

AUTOR: Rijaliti/G.T. DATUM I VREME: 19.11.2019. 13:04 - 19.11.2019. 13:13 Preživela je pakao! Sanja Mirkov, Foto: printscreen Sanju Mirkov silovala su četvorica muškaraca, a ona nije smela da se brani jer je njen makro za to uzeo veliki novac. Devojka se na sve načine borila sa nasilnicima, ali oni su je savladali i radili šta su hteli.

 

Gotovo sve je zanimalo, da li je Jelena čuje sa nesuđenim, ali ona se samo zagonetno smeškala..

BONUS VIDEO:

KROZ KLJUČAONICU Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!

 


 

Komentari (1)

Delija iz Valjeva

19.11.2019 21:48

Atraktivna,i lepa?????