Sanja Mirkov
printscreen
Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov, Foto: printscreen

Sanju Mirkov silovala su četvorica muškaraca, a ona nije smela da se brani jer je njen makro za to uzeo veliki novac. Devojka se na sve načine borila sa nasilnicima, ali oni su je savladali i radili šta su hteli.

PROČITAJTE JOŠ:


Učesnica "Parova 8" šokirala je sve prisutne kada je prilikom ulaska u luksuznu vilu priznala da se bavila prostitucijom. Nju je zapravo dečko iz Bosne prevario, pa je pošla sa njim u Nemačku i tamo se njen život pretvorio u pakao. On joj je oduzeo pasoš i terao je na prostituciju, a dnevno je odrađivala i po nekoliko klijenata. Kako je Mirkovljeva rekla, tamo ju je i drogirao, te je navela da je to je bio jedini način da to sve preživi.

Sanja Mirkov

Screenshoot Youtube

Sanja Mirkov, Foto: Screenshoot Youtube

"Sanja je prosta devojka, ona je dobra, ali nije baš inteligentna. Kao mala je išla u specijalnu školu i tamo je svašta prošla. Nikada je niko nije voleo, nije imala ljubavi ni od roditelja ni od prijatelja. Kada je upoznala tadašnjeg dečka, mislila je da je on čovek koji će joj pomoći da izađe iz depresije i da će konačno biti voljena. Nije ni slutila da je upravo on bio njena karta za propast. Pustio je mrežu oko nje, čekao je da ga zavoli, da mu veruje, da bude siguran da ga neće prijaviti za ono što je planirao da joj uradi. Nagovorio ju je da s njim ode u Nemačku da traže bolji život, a onda je nakon mesec dana počeo da pokazuje pravo lice.

Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov, Foto: printscreen

"Ti si sada moja roba, moja mala firma. Ima da se ka*aš i da zarađuješ pare. Vidi kakva si rasna. Ima da polude ovi glupi Nemci za tobom. Od sutra krećemo", rekao je izvor blizak starleti iz "Parova" i otkriva kako su Sanju jednu noć silovala četvorica.

Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov , Foto: printscreen

"Jednom prilikom ju je poslao na neko momačko veče. Rekao joj je da će samo da pleše i da ih zabavlja, da neće biti seksa. Međutim, kada je došla tamo, shvatila je da su u pitanju nasilnici željni seksa. Čim su malo popili, počeli su da je drpaju svuda po telu. Iako se opirala, oni su počeli da budu sve agresivniji i grublji. Pocepali su joj krpice koje je imala na sebi, a onda je nastao pakao. Šamarali su je i silovali u isto vreme, jedan za drugim. Iako je pokazivala otpor, oni se nisu obazirali. Dvojica su je držala rukama da se ne bi branila, a dvojica su je silovala naizmenično. Smenjivali su se cele noći, sve do jutra. Kada su već bili previše pijani i nadrogirani, zaspali su, a Sanja je to iskoristila da pobegne iz stana. Bila je sva pocepana i raščupana. Celo telo ju je bolelo. Jedva se doteturala do svoje kuće. Kasnije je dobila batine od svog dečka makroa jer nije uzela dodatni novac za seks", završava izvor blizak Mirkovoj ovu nadasve stravičnu priču.

Sanja Mirkov

printscreen

Sanja Mirkov , Foto: printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!