NOVI LJUBAVNI TROUGAO Ivania Bajić pronašla momka, ali im je konce pomrsila ova devojka! Napili se i radili svašta! (VIDEO)

Ko bi rekao?!

Ivania Bajić
Ivania Bajić, Foto: printscreen

Tokom žurke u vili "Parova" Ivania Bajić i Dušan Zdravković provodili su dosta vremena zajedno, a onda im se pridružila i Dina Galorini.

HTEO DA GA PREBIJE ČIM SE POJAVIO NA VRATIMA! Ivan Marinković ušao u Parove! Lice mu je puno ogrebotina, Jelena ga ponovo tuče?! (FOTO)

- Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Slađo, možeš i ti da nam se pridružiš! - vikao je Dušan i približavao Dinu i Ivaniu što bliže sebi.

 

Zajedno su pevali, igrali i pili tokom čitave večeri. Međutim, bilo je momenata kada je Ivania ostajala sama sa Dušanom.

Dušan i Ivania
Dušan i Ivania, Foto: printscreen

 

Dina Galorini prebila Aleksandru! Oborila je na pod i udarala iz sve snage, obezbeđenje je jedva odnelo! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 20.10.2019. 11:38 Suove kazne! Dina Galorini, Aleksandra, Foto: Screenshot Dailymotion Aleksandra Jakšić doživela je veče strave i užasa u rijalitiju "Parovi", budući da su iste noći dve takmičarke fizički nasrnule na nju. Dina Galorini nakon žurke, rano jutros, napala je Aleksandru uhodniku.

 

 

Po njenom izrazu lica moglo se videti da je očekivala poljubac, ali se to nije desilo. Dušan je taj momenat vešto izbegao. Da li će njih dvoje napokon započeti pravu ljubavnu vezu, videćemo.

 

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi