NOĆ STRAVE I UŽASA U PAROVIMA! Dina Galorini prebila Aleksandru! Oborila je na pod i udarala iz sve snage, obezbeđenje je jedva odnelo! (FOTO)

Suove kazne!

Dina Galorini, Aleksandra
Dina Galorini, Aleksandra, Foto: Screenshot Dailymotion

Aleksandra Jakšić doživela je veče strave i užasa u rijalitiju "Parovi", budući da su iste noći dve takmičarke fizički nasrnule na nju.

 

Dina Galorini nakon žurke, rano jutros, napala je Aleksandru uhodniku. Bacila je na pod, šamarala, čupala za kosu i gazila.

HTEO DA GA PREBIJE ČIM SE POJAVIO NA VRATIMA! Ivan Marinković ušao u Parove! Lice mu je puno ogrebotina, Jelena ga ponovo tuče?! (FOTO)

Aleksandra, koja je pre toga već učestvovala u jednoj tuči, uspela je u jednom trenutku da joj vrati, ali je Dina bila neumoljiva i toliko razjarena da ju je obezbeđenje odnelo do izolacije.

Dina Galorini, Aleksandra
Dina Galorini, Aleksandra, Foto: Screenshot Dailymotion

Merlin je odlučio da ne trpi trenutno stanje i da oštro kazni takmičarke koje se nisu ponašale u skladu sa pravilima velelepne vile.

REAGOVALA POLICIJA Jelena preživela horor napolju, pa pobegla u vilu "Parova"! Otkrivamo pravu pozadinu!

Zbog toga takmičari su kažnjeni na sledeći način: Dina je kažnjena sa hiljadu evra, Jelena sa petsto, a Dušan Zdravković takođe je kažnjen sa petsto evra jer je uništio kabinu u vili.

Dina Galorini, Aleksandra
Dina Galorini, Aleksandra, Foto: Screenshot Instagram

Merlin je opomenuo takmičare da se smire, da slušaju jedni druge i da budu mudriji, da komuniciraju i da se bolje oraganizuju.

ZAVIRITE U SVAKI KUTAK Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je njena svekrva otkrila sve pikanterije iz privatnog života! (VIDEO)

Odluku o diskvalifikaciji će saopštiti danas.

Dina Galorini, Aleksandra
Dina Galorini, Aleksandra, Foto: Screenshot Instagram

Videćemo ko će morati da napusti zemunsku vilu.

Pogledajte BONUS video:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi