Parovi 9
Printscreen/YouTube
Parovi 9

Printscreen/YouTube

Parovi 9, Foto: Printscreen/YouTube

Učesnik aktuelne sezone "Parova" Mladen Vuletić važi za velikog šarmera, te je retko koja devojka imuna na njegovu slatku priču.

Naime, on je bio zapaženi takmičar prethodnih sezona luksuzne vile, a ono što je svima zapalo za oko jeste to što Vuletić u šou programu ne može bez ženskog dodira. Budući da je mnogo devojaka prošlo kroz njegove ruke, mi smo napravili spisak onih koje je uspeo da osvoji, ali ne i da zadrži.

Dalila Dragojević jedna je od devojaka sa kojom je Vuletić otpočeo romansu pred kamerama, međutim nakon što su napustili rijaliti u kom su oboje boravili u sezoni pre nekoliko godina, njihova ljubav se ugasila. Dalila je danas udata za čoveka svog života, i ostvarila se na svim poljima.

Aleksandra Subotić je takođe biila u kratkoj šemi sa Mladenom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

Ana Marija Džambazov bila je u strastvenoj vezi sa njim.

Atraktivna plavuša Branka Okuka, bila je u stabilnoj vezi sa zgodnim crnogorcem, ali takođe njihova veza nije uspela.

Mladen je i sam u više navrata isticao da se veoma vezao za Ninu Prlju, zgodnu crnku sa kojom je otpočeo vezu u "Parovima", te su se oni čak i "venčali" u raskošnoj vili, ipak, ljubav na njegovu veliku žalost nije opstala. Mnogi misle da je on još uvek nije preboleo, jer kada čuje pesmu "Nina" on se veoma rastuži.

Nakon što je raskinuo sa Prljom, prošao je određeni period, te se on odlučio da ponovo okuša sreću u sedmoj sezoni "Parova" gde je osvojio nekoliko žena u poznatom rijalitiju.

Ilijana Vagić takođe se topila u Vuletićevom naručju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Limited edition ? (@ilijana_vagic_spartanac)

Prva devojka na koju se on nameračio u sedmoj sezoni bila je Aleksandra Marjanović, sa kojom se on pre izvesnog perioda ljubio, međutim njih dvoje su odlučili da ostanu prijatelji.

On je u devetoj sezoni ovog rijalitija odlučio da promeni ploču, pa od početka sezone nije bio ni sa jednom devojkom čak ni na veče.

Sam je istakao da neće menjati devojke jer je zaljubljen pa se uozbiljio.

Da li će on održati svoju reč, saznaćemo u narednom vremenskom periodu.

Pročitajte još