Elvin Kadrić
Alo!
Elvin Kadrić

Alo!

Elvin Kadrić , Foto: Alo!

On je koristio svaku moguću priliku u toku boravka u zemunskoj vili kako bi zapevao i raspoložio sve ukućane ali i gledaoce pesmama kojima je to teško uraditi no nije odustajao i nastavio je da se drži svojih načela kada je reč o izboru muzičkog pravca.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Po izlasku svi su očekivali da će Kadrić poput drugih rijaliti učesnika koji su se otisli u svet estrade izgraditi karijeru i početi da puni splavove, arene ili makar kafane no to se nije desilo. Čak i ako je imao par nastupa po mesnim zajednicama u Nemačkoj kao i manjim varošicama u Srbiji ali i Bosni, Elvin Kadrić nije dosegao ni bribližan nivo svojih kolega.

Otkrivamo kada počinje nova sezona "Parova", ovo su svi čekali!

AUTOR: Happytv/J.I. DATUM I VREME: 17.08.2019. 17:30 Počinje ludilo! Parovi 8, Parovi, Parovi nova sezona, Foto: Alo! Svi sa velikim nestrpljenjem isčekuju početak nove osme sezone Parova! Naime, budući ukućani su jako nestrpljivi i spremni su da uživaju u svom luksuzu koji je produkcija obezbedila.

 

Na društvenim mrežama se i dalje spekuliše o njegovom odnosu sa fanovima koji su ga bodrili do samog kraja a na koje je kako oni naglašavaju Sarajlija iz Hadžića brzo zaboravio no oni nikako nisu zaboravili na njega te su danas na jednoj od fan stranica na kojoj se redovno diskutuje o učesnicima “Parova” isplivali i dokazi koji su poslali njegovi sada već bivši fanovi.

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski

printscreen

Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, Foto: printscreen

Na pitanje da li ima snimke od sinoć- predpostavlja se sa nastupa Elvin je odogovrio: “Nemam, nije bilo raje, zato nisam objavio”

Elvin Kadrić

Alo!

Elvin Kadrić , Foto: Alo!

Da li će Elvin Kadrić ući u osmu sezonu rijaliti show programa “Parovi” i nastaviti sa pevačkom karijerom ostaje nam da vidimo.

BONUS VIDEO:

Sladja iz "Parova": Zetu Elvinu ću platiti prvu pesmu, ali pod jednim uslovom!