Parovi 8
Printscreen
Parovi 8

Printscreen

Foto: Printscreen

Izvor blizak rijaliti učesnici Ivani Mitrović tvrdi da je ona nedavno veoma zabrinula svoje najmilije. Ona je izašla iz kuće jedno veče, i nije se vraćala dan nakon toga, pa su se njeni prijatelji i porodica veoma uzbudili.

Naime, to je prvi put da je Ivana noćila van porodičnog doma, pa smo je mi kontaktirali kako bi čuli šta se zaista desilo.

- Istina je. Rekla sam mojima da idem napolje i da ću se brzo vratiti, međutim, odličila sam da prošetam i razbistrim misli cele noći pa sam lutala na ulici - ispričala je Ivana.

Ivana Mitrović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Baka i deka su hteli da prijave nestanak uplašili su se, a meni je ćak i baterija nestala na telefonu, pa nisam imala kako da im se javim - ispričala je Mitrovićeva.

- Žao mi je što oka nisu sklopili, ali oni i mene moraju razumeti.. treba mi vreme za sebe, prosto nisam očekivala da neću spavati kući. Ubuduće smo se dogovorili da im sve pričam na vreme i javim. Žao mi je zbog ove situacije, neće se ponovo dogoditi - iskrena je Ivana.

- Nadam se iskreno da ću se osamostaliti. Moji su se toliko zabrinuli da su mislili da me je neko oteo - kaže Ivana koja nije prestajala da lije suze.

- Ivana je neki su pomislili otišla da se uda za onog Krofnicu, ali izgleda ništa od toga - prokomentarisala je kratko jedna komšinica.

PROČITAJTE JOŠ: