Parovi
YouTube/Printscreen
Parovi

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Nakon što je diskvalifikovana sa svojim dečkom Dušanom Zdravkovićem, Slađana Petrušić je šokirala svoje pratioce objavom da je deportovana iz Srbije.

Slađana Petrušić

printscreen

Foto: printscreen

- Srećan nam Dan zaljubljenih... uhapsiše me i danas i u marici preko granice... Neko se boji istine... uskoro više... - napisala je Petrušićeva u opisu objave.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Sretan nam dan zaljubljenih...uhapsiše me i danas i u marici preko granice...Netko se boji istine...uskoro više...

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on Feb 14, 2020 at 1:14pm PST

- Bila sam prošli put 5 meseci kad sam završila na prekršajnom, pa su mi dali 30 dana, ali samo da u tih 30 dana pređem granicu pa se vratim... saobraćajka, zatvor, pečat krivičnog dela i 2 godine uslovne, zabrana ulaska u Srbiju... - napisala je Slađana u prethodnom postu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Šta je pičke usrali ste se? ?? Kako je moguće da se bojite ovako krhke ženskice? ? Imam puno pitanja na koja tražim odgovor...od saobraćajke pa onaj šok jer sam se vratila živa pa do zatvora i pokušaja da me se sinoć stavi u prihvatilište/zatvor s migrantima iz kojeg ne bih izašla mjesecima, možda i mrtva jer me eto migrant bocnuo viljuškom ?PO NAREĐENJU! Kome se to kavez zatresao? Ne znam gdje je nestao moj veliki prijatelj Šešelj...za prijatelja se gine...tako barem kod mene?... Kažu kako sam bila više od 90 dana, a od toga 70 sam bila u rijalitiju, ali budu sve to odvjetnici još provjerili. Reče mi milicajac da će danas deportirati sve iz rijalitija koji nisu državljani Srbije...?Bila sam prosli put 5 mjeseci kad sam završilana prekršajnom pa su mi dali 30 dana, ali samo da u tih 30 dana pređem granicu pa sevratim...saobraćajka, rezanje vena od strane obezbeđenja, zatvor, pečat krivičnog djela i 2 godine uslovne, zabrana ulaska u Srbiju...udarili su jako...ali živa sam?...!!! Srbija je divna zemlja s najljepšim oblacima i najdivnijim ljudima (mislimna običan narod koji ima dušu...nitko kao Srbi...vjerujte mi) ...šteta što tako divnu zemlju s predivnim ljudima vode sitni kriminalci koji se ne znaju ni potpisati...? Poruka za narod u Srbiji..ne napuštajte svoju zemlju zbog tih "kriminalaca"...tu ste rođeni i tu su vaše preci kosti ostavili da bi vama.jednog dana bilo bolje...borite se za svoja prava! Pojedinac ne može ništa, ali svi zajedno možete puno...svi zajedno ste VLAST! Srbija je vaša, a ne od tih...neću ih imenovati! Drugovi sudije, policija,...spuštaju glave i pogled...čuvaju posao...? Uvijek sam se divila policiji, vojsci, doktorima...policija, vojska...gdje ste nestali? Ne budite robovi!!! Narode ne budite robovi!!! I da...volim Srbe i Srbiju! Tako da dragi moji Hrvati naučit ću vas kako da imate dušu kao Srbi??(mislim na pošten narod, a ne na ovih par koji su oteli/ukrali Srbiju)?? Vaš mali vojnik! Jednomvojnik?uvijek vojnik!

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on Feb 15, 2020 at 1:47am PST