Stojkovići posle svadbe nisu otišli na medeni mesec
Mitar Mitrović
Stojkovići posle svadbe nisu otišli na medeni mesec

Mitar Mitrović

Stojkovići posle svadbe nisu otišli na medeni mesec, Foto: Mitar Mitrović

Očigledno da Vladimiru niko nije objasnio da separe i bračna soba nisu isto, pa je čitavu noć ljubio suprugu, dok ju je ispod stola vaćario.

Mladom bračnom paru nije smetala ni buka, ni gomila ljudi koja je bila oko njih da potpuno zaborave gde se nalaze. Pitanje je da li su o tome i razmišljali nakon nekoliko čaša skupocenog šampanjca kojim su nazdravljali bez prestanka. Očigledno da im je alkohol pomogao u tome da izgube kompas, i tako prisutnima podare veče strasti. Bračni par su čitavo veče čuvali momci iz Stojkovićevog obezbeđenja, dok je Valentina, kada je ugledala našeg paparaca, pokušala da lice sakrije rukama.

Stojke spopao ženu usred kluba

Mitar Mitrović

Stojke spopao ženu usred kluba, Foto: Mitar Mitrović

- Vladimir je čitavu noć ljubio i mazio Valentinu bez prestanke i nije obraćao pažnju na ljude koji su ga pozdravljali. Ona se nije opirala, ali mu je u nekoliko navrata skrenula pažnju kako joj se čini da vidi foto-reportera. Iako su sedeli sami u separeu, na njihovom stolu je bilo alkohola kao da je čitav fudbalski tim nazdravljao. Više od nekoliko sati, oni jedno drugo nisu ispuštali iz zagrljaja, dok je Stojković kako je noć odmicala sve više spopadao Valentinu. Ostali gosti su se zgledali, komentarisali njihovu nepristojnost i upirali prstima u njihov separe - kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta.

Vladimir čitavu noć ljubio i vaćario valentinu

Mitar Mitrović

Vladimir čitavu noć ljubio i vaćario valentinu, Foto: Mitar Mitrović

Podsećanja radi, Vladimir je od 2013. godine u vezi sa Valentinom, koja je godinama bila bebisiterka deci kontrovernog biznismena Darka Šarića. Stojković je toliko oduševljen novom suprugom da ju je na početku veze upoznao sa sinom Lavom, kojeg ima iz braka sa manekenkom Bojanom Đorđević.