Popularnu pevačicu paparaco VIP-a uslikao u pekari: Prekršila je glavno pravilo (FOTO)

Olivera Konatar | vip 2020-01-21 14:27:17 2020-01-21 14:27:17

Pevačica je, naime, kupila pecivo od heljde, koje je dozvoljeno za doručak.

Vladimir Marković

Popularna pevačica Rialda Karahasanović izgleda kao bomba, ali je, sudeći po onome što smo videli, ubeđena da treba da smrša.

Naime, paparaco VIP-a ulovio je Rialdu u pekari kako kupuje doručak. Taman smo pomislili evo jedne zvezde koja živi kao normalne žene i jede ugljene hidrate, kad se ispostavilo da je ovaj obrok zapravo deo posebne ishrane koju pevačica od skoro sprovodi.

Pevačica je, naime, kupila pecivo od heljde, koje je dozvoljeno za doručak.

- Rialda je odskora na hrono dijeti. Hrani se po tim pravilima, a to znači da ujutru, za doručak, sme da jede peciva od zdravih žitarica. Zbog toga je i ušla u pekaru. Kad ne stigne da doručkuje kod kuće, ona kupi neko pecivo od heljde ili raži, a posle u toku dana jede meso, ribu i salate - otkrio je za VIP prijatelj pevačice.

On je još dodao da se Rialda na ovaj korak odlučila posle novogodišnjih praznika, budući da je preterivala u hrani.

- Baš se opustila za praznike. Pošto je već pet meseci u vezi sa bivšim fudbalerom Nemanjom Milenkovićem, on je stalno izvodi na večere i insistira na tome da joj ugađa u svemu. Baš ju je razmazio. Ipak, posle silnih đakonija koje je jela u prvim danima januara, odlučila je da je vreme da malo povuče ručnu i da obrati pažnju na ishranu kako ne bi došla u „težu“ situaciju. Na vreme je odlučila da se zaustavi - kaže naš izvor.

Ono što smo mi, doduše, primetili jeste da je Rialda malo prekršila dijetu, pošto je posle peciva kupila žvake, koje su zabranjene u hrono ishrani. Ipak, pošto Rialda nema kilograme koje treba da skine, već samo vodi računa o liniji, možemo se složiti da joj žvake neće naškoditi.

Expand player
Pogledajte više