HIT PAPARAZZO Miroslav Ilić valja televizore po Vračaru! Alo! uslikao pevača U AKCIJI! (FOTO)

Slavuj iz Mrčajevca misli o svemu...

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Znamo da je Miroslav Ilić jedan od naših najboljih pevača, znamo da se razume u sport i politiku, ali nismo znali i da je ekspert za tehniku.

Paparaco „Alo!“ uslikao je Slavuja iz Mrčajevaca u centru srpske prestonice kako valja televizor poslednje generacije.

Poznati pevač je najpre parkirao svoj automobil u jednoj ulici na Vračaru, a onda je izašao napolje kako bi sačekao svog prijatelja sa kojim se prethodno čuo telefonom. Za to vreme on je šetao, razgovarao je sa prolaznicima, a onda su naišli i pripadnici komunalne službe koji su se oduševili što vide svog idola.

- Miroslav se rukovao sa komunalcima i odmah počeo da ćaska sa njima. Pitao ih je kako im je, da li im je naporno da rade po visokim temperaturama, a onda su se dotakli politike, muzike... Na momenat se činilo kao da su i jedni i drugi zaboravili šta treba da rade i zašto su tu došli. Maltene, izgledali su kao stari drugari koji se dugo nisu videli - ispričao je za „Alo!“ izvor sa lica mesta.

OVO SU NJEGOVI POSLEDNJI TRZAJI! Oglasila se bivša LJUBAVNICA Miroslava Ilića, otkrila sve detalje sa SUĐENJA!

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: D.Rakočević

To prijatno ćaskanje prekinuo je pevačev prijatelj koji je došao po televizor koji mu je Ilić doneo. Odmah su otišli do automobila, Miroslav je otvorio gepek i jedva uspeo da ga izvuče, a onda su ga obojica nosili do zgrade pevačevog prijatelja. Isprva smo mislili da je reč o polovnom televizoru koji je želeo da proda, ali po pakovanju i kutiji rekli bismo da je nov.

- Videćeš, bićeš oduševljen. Slika je fenomenalna. Imaš utisak kao da si tamo i uživo gledaš. Nestvarno je - iznosio je usplahireno svoje impresije o televizoru Miroslav.

NAPISAO NAJVEĆE HITOVE DOMAĆE MUZIKE Najveće zvezde se obogatili na njegovim pesmama, a on UMRO OD GLADI! Svi ga zaboravili, oni mu digli spomenik!

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: D.Rakočević

Da li je prijatelj pevaču iskeširao svoj novi uređaj ili mu ga je pak ovaj poklonio, ne znamo, tek pevač o ovoj temi nije bio voljan da govori za medije.

- Nemam šta da vam kažem o tome. Pišite šta želite, ne zanima me. Šta ima veze što sam bio na Vračaru i što sam nosio televizor? Zašto ste me slikali? Navikao sam ja na to godinama... Želim vam svu sreću i dobro zdravlje. Svoj privatni život ne želim da komentarišem - rekao je za „Alo!“ ovim povodom Miroslav.

"TAKO MOĆAN, A TOLIKO SKROMAN" Progovorile komšije Miroslava Ilića iz Mrčajevca: Sagradio je čudo, a jede u drumskoj kafani za 300 dinara!

Miroslav Ilić
Miroslav Ilić, Foto: D.Rakočević

BONUS VIDEO:

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi