Bahati vozač: Marina Visković
Alo!
Bahati vozač: Marina Visković
Bahati vozač: Marina Visković, Foto: Alo!

Očigledno da bi mogla sledeći hit da otpeva stihovima “gde god nađeš zgodno mesto, ti auto posadi”, jer bi to u potpunosti bila autobiografska kompozicija. Naime, paparaco “Alo!” uslikao je pevačicu kako se parkira na pešačkom prelazu dok žuri da sa drugaricom popije kafu u obližnjem kafiću na Vračaru.

Izgleda da je njoj veća briga da joj se crni napitak ne ohladi nego kako će pešaci da pređu ulicu i kako da stanu na trotoar. I dok je ona kulirala sa prijateljicom, prepričavajući tračeve koje je čula prethodnog dana, bake i deke su morale da zaobilaze njen crveni džip ne bi li izbegli da ih nešto zgazi dok hodaju ulicom.

Nepropisno parkiranje apsolutno nije uzbudilo pevačicu niti ju je nateralo da požuri sa ispijanjem jutarnje kafe, jer ona očigledno smatra da iscrtana zebra služi kao rezervacija za njen četvorotočkaš.

Komentari (2)

Ivanka

08.02.2016 16:20

Znam to dobro! Skuplja se polu svet a nama koji zivimo u tim ulicama ostaje da gledamo sve te audijemmercedese,dzipove pa cak i bentli?! Sve posteno zaradjeno!!! Muka mi je sto igrom slucaja ovde zivim a nisam mogla da biram! I moji su ovde ziveli generacijama dok Vracar nije postao centar prostitucije,narkomana,makroa," Biznismena" a policija okrece glavu na voznju kontra smerom,parkiranje ko gde stigne... Zemljo Srbijo,ima li te?

novembar

08.02.2016 16:57

U celoj Srbiji isti slucaj, a jedini lek je da vlast resi da kaznjava ,da naredi nadleznim da strogo sankcionise bahate vozace a ne kao do sada samo deklerativno vec ubitacno. ali vlast to nece jer su njeni interesi ugrozeni zato sto se bas ona ovako bahato ponasa , jedini lek je da im gradjani masovno buse gume ili na neki drugi nacin ostete svoje ljubimce, nije samo auto u pitanju u pitanju su i kuckari koji vode svoje ljubimce bez korpe koji vrse nuzdu gde stignu .