Dušica Jakovljević za "Alo!" priznaje: "Pod dejstvom alkohola ne smem u streljanu, kad pucam, gađam u srce!"

Antistres terapija voditeljke "Zadruge" izgleda baš ovako!

Dušica Jakovljević
Foto: V.Marković

Voditeljka najgledanijeg TV formata "Zadruga" Dušica Jakovljević pronašla je svoju antistres terapiju!

S obzirom na to da joj se život u poslednje vreme sveo na poslovne obaveze, atraktivna plavuša našla je način da se maksimalno relaksira, a da pritom izbaci negativnu energiju iz sebe! 

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević, Foto: V.Marković

Dušica je odvela ekipu „Alo!“ na mesto koje često posećuje, tačnije u streljanu koja se nalazi u centru Beograda, gde nam je demonstrirala poznavanje oružja i dokazala da odlično barata pištoljem, ali i puškama.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević, Foto: V.Marković

- Želela sam da vam pokažem svoju drugu kuću, mesto na kojem me možete pronaći kada nisam na poslu - rekla nam je Dušica, sa kojom smo se našli ispred streljane „Barutana“, gde je parkirala svoj motor kojim je došla. A kada smo se svi preselili u streljanu, otkrila nam je sve o njenoj ljubavi prema oružju.

Dušica Jakovljević
Foto: V.Marković

- Veliki sam fan oružja, ali isključivo u ovim uslovima i za potrebe rekreacije. Od kada sam otkrila da posedujem talenat za ovaj sport, ako ga tako možemo nazvati, bukvalno sam se navukla na njega. Ne znam sa čime bih to mogla da uporedim - rekla nam je Dušica i dodala:

Dušica Jakovljević
Foto: V.Marković

- Bila sam ranije u mnogim drugim streljanama, ali ova je posebna po mnogo čemu. Na prvom mestu po bezbednosti, a onda i po ogromnom broju oružja, koja samo oni poseduju. Ovde možete pucati iz čega god poželite, ali, naravno, uz obuku, pomoć i podršku instruktora koji vam je sve vreme na raspolaganju - kaže za „Alo!“ ushićena voditeljka dok stavlja slušalice na uši i sprema se da ispali metak.

Dušica Jakovljević
Foto: V.Marković

- Morate da probate, ako već niste. Videćete o čemu vam pričam i lakše ćete me razumeti - rekla nam je Dušica i istog trenutka krenula u ofanzivu ispaljujući nekoliko hitaca direktno u srce i glavu mete koja se nalazila ispred nje.

Dušica Jakovljević
 Foto: V.Marković

- Jesam dobra? Gađam direktno u srce i malo u glavu - rekla je kroz osmeh ona.

I dok smo mi bili u stanju šoka od prizora koji smo videli, ona je već prešla na „škorpion“ i drugo oružje. Bukvalno, nije postojao pištolj iz kog nije pucala i meta koju nije izbušila, a čaure od ispaljenih metaka nismo uspeli da izbrojimo.

Nakon antistres terapije, sa Dušicom smo uživali u luksuznom baru koji se nalazi u sklopu streljane, gde nam je otkrila da u poslednje vreme ne konzumira alkoholna pića, već samo sokove.

- Pod dejstvom alkohola svakako ne smem u streljanu (smeh), a inače ne smem da konzumiram žestoka pića jer sam dobila alergiju na sunce i pijem lekove - rekla nam je šarmantna voditeljka. 

 Za više VIP vesti zapratite našu stranicu klikom OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi