"NISMO OVO OČEKIVALI" Najbogatija srpkinja u Emiratima progovorila o četvrtoj trudnoći, šeik Said nestrpljiv (VIDEO)

Radosne vesti

Jelena Bin Drai
Jelena Bin Drai, Foto: Instagram/Printscreen

Jedna od najbogatijih Srpkinja u Arapskim Emiratima, Jelena bin Drai (41) je u blagoslovenom stanju i čeka četvrto dete. Prema saznanjima „Blica“, ovoj vesti najviše su se obradovali najmlađi članovi porodice, ćerka Asja, kao i sinovi Hilal i Hamdan, kao i suprug, uspešni biznismen Said.

U nadi da proverimo ove informacije, kontaktirali smo s Jelenom bin Drai, koja je u kratkom telefonskom razgovoru rekla:

- Nismo očekivali. Iskreno bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice – izjavila je Jelena , a potom na pitanje da li je u tropskom Dubaiju vladalo uzbuđenje zbog dolaska četvrtog člana, kaže:

- Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice.

- Nakon tri deteta, ideju o tome da imaju još dece Jelena i Said su ostavili daleko iza sebe. Ali nakon pregleda kod ginekologa, Jelena je saznala da čeka četvrto dete. Pošto se radi o ranoj trudnoći, po savetima lekara morala je da miruje, što je njoj predstavljalo možda i najveći problem. Kako važi za veoma energičnu ženu koja tokom dana radi po više od osam sati, trudila se da vreme koje je provela mirujući potroši na najbolji mogući način. Konstantno je čitala, a sve obaveze koje ima oko velikog porodičnog biznisa trudila se da vodi preko virtuelnih sastanaka. Dodatno otežavajuću okolnost predstavljala joj je pandemija koja vlada u celom svetu, te nije mogla da se kreće u meri kojoj je želela. Neke planove je zbog trudnoće rešila da stavi na čekanje, ali zato je odlučna da tokom čitavih devet meseci vredno radi. Čim su joj doktori saopštili da je prošao rizičan period, nekadašnja manekenka je počela da zakazuje sastanke sa svojim timom i vodi računa o svemu što se nalazi u njenom opisu posla, rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE još detalja vezanih za skandal koji trese državu

Povezane vesti

 • Korisnik: Franky
  22/01/2021 - 02:42
  Ma ovaj dobro roka cim ima 4 dece,...sta da se kaze tu osim:jedan:miftar,druga:fahreta,treca:zerina,i cetvrti:rasim ljaic...!
 • Korisnik: DEJAN
  21/01/2021 - 22:06
  BEZ PONOSA I DOSTOJANSTVA SLEDECI JE MIFTAR...NE SIGURNO LUKA MILOS VASILIJE...FUJ
 • Korisnik: Sasa
  21/01/2021 - 21:00
  Nije ona. Srpkinja,Srpkinje ne radjaju muslimane
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi