Jovana i Srđan
promo
Jovana i Srđan

promo

Jovana i Srđan, Foto: promo

Jovana Joksimović i njen kum Srđan Predojević više nisu u dobrim odnosima, o čemu je "Alo!" ekskluzivno pisao, a voditelj indirektno potvrdio. Nakon informacije da će Jovana voditi Jutarnji program na televiziji koja je u vlasništvu njenog supruga, izvor blizak nekadašnjim kumovima za "Alo!" je otkrio da je Joksimovićeva kumu ponudila honorar koji je on odbio, a sve nakon što je saznao da je Jovana odustala od zajedničke tužbe koju su imali protiv TV "Prva".

- Nakon što je Srđan saznao da je Jovana odustala od tužbe protiv TV "Prva", on je kontaktirao i dobio potvrdu da se ona ipak nagodila sa nekadašnjim poslodavcima, a njemu poručila da sada može sam da nastavi da se bori. Srđan je bio šokiran ovom informacijom, ali to nije sve. Kuma mu je ponudila da pređe na televiziju njenog muža Željka i to za 1.500 evra mesečno, što je njega dodatno iznenadilo budući da su na TV "Prva" oboje mesečno zarađivali po 10.000 - otkrio je izvor "Alo!".

Saznajte još:

Komentari (3)

Boris

17.11.2020 13:44

Mnogo loših ljudi u tim poznatim facama.

ZAGOR

17.11.2020 16:28

Hahahahaha, prokleti lopovi oboje!!!

Dragana N

17.11.2020 17:06

Cifra od 10.000 evra je vanserijska i sigurno je nigde vise nece dobiti. Toliko ne zaradjuju ni americki voditelji. Odbio je 1.500!? Pa sta bi on hteo? Lekari kod nas rade za duplo manju sumu. Mozda mu neko i ponudi vise, ali male su sanse. Srbija ima puno prvoklasnih mladih voditelja. Filip je ekstra mladi voditelj, i ostali takodje. Ovo dvoje su bas bili gordi i bahati, a to mnogima smeta. Ovo samo dokazuje da su svi zamenljivi.