Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Vest da će se Kejt Midlton konačno pojaviti u javnosti 15. juna, na čuvenoj manifestaciji „Pozdrav bojama“ („Trooping the Color“), kojom se tradicionalno obeležava rođendan monarha, mnoge je prijatno iznenadila.

Ovaj običaj je star više od 260 godina, a prema navodima dobro obaveštenog izvora, princeza od Velsa planira da se baš tog dana, nakon višemesečnog „skrivanja“, pojavi na balkonu Bakingemske palate. Njena ideja je da iznenadi svoje fanove nakon zvanične ceremonije, izjavio je izvor iz kraljevske rezidencije, a preneo Dejli mejl.

Ali, kako su dalje naveli, sve zavisi od toga kako će se Midltonova osećati tog dana.

Kako je istaknuto, ukoliko se princeza od Velsa zaista pojavi, što će biti njen prvi izlazak u javnost posle 28. decembra 20203. godine, prestaće sve teorije zavere, koje su pratile njeno višemesečno nepojavljivanje.

Midltonova se, kako je sama izvestila u video-snimku, čiju autentičnost su mnogi korisnici društvenih mreža ostavili pod znakom pitanja, podvrgla hemioterapiji zbog raka, ali do danas nisu otkriveni detalji njene bolesti.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Pre samo nekoliko dana, takođe iz palate, i to zvaničnim saopštenjem, rečeno je da se princeza od Velsa neće vraćati svojim dužnostima tokom cele 2024. godine. Njena dobra prijateljica, čiji identitet nije otkriven, izjavila je za Dejli mejl da joj je trenutno najvažnija stvar izbegavanje „bilo kakve vrste stresa ili anksioznosti“.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Kako god, 15. jun se bliži. Jedino što je izvesno u vezi s letnjom proslavom rođendana kralja Čarlsa, koji je rođen 14. novembra, jeste da ove godine, usled bolesti, neće jahati konja, već će se na ceremoniji „Pozdrav bojama“ pojaviti u kočiji, s kraljicom Kamilom.

Svi u paničnom strahu zbog Kejt, Vilijam otkazao put

Princ od Velsa doneo je odluku u poslednjem trenutku da otkaže putovanje koje je bilo planirano za 23. maj 2024. Princ neće prisustvovati zakazanom događaju, prema novom saopštenju iz Bakingemske palate. U izjavi za HELLO!, Kensingtonska palata je navela: "Radujemo se ponovnom susretu u budućnosti i veoma nam je žao zbog svih koji su već putovali."

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading