Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Španska novinarka Konča Kaljeha, koja je među prvima objavila da je Kejt Midlton u komi, ponovo se oglasila i svojim navodima je dodatno zabrinula princezine fanove.

Kaljeha je u televizijskoj emisiji "Fijesta" izjavila da je dobila nove informacije od pouzdanog izvora iz kraljevske palate, koji joj je rekao, kako je navela, da je pred princezom od Velsa veoma težak period.

- Konkretno, u vezi s Kejt Midlton, rečeno mi je: "Želeo bih da vam kažem da je najgore prošlo, ali to nije istina". Najgore nije prošlo - navela je novinarka, pa pojasnila svoje i tvrdnje svog izvora.

- Lečenje se završava tek u avgustu i ona će morati da se podvrgne još jednoj hirurškoj intervenciji pre kraja godine. Pritom, druga operacija nije potrebna zbog nekog novog problema, već je deo istog procesa lečenja - rekla je Kaljeha, koja i dalje ostaje pri tvrdnji da je Kejt u komi, što je ponovila u toku emisije.

- Nadajmo se da će se sa završetkom lečenja i još jednom intervencijom znati nešto više. Nadam se da će pre toga palata nešto reći. Sumnjam da se princeza od Velsa uskoro vraća u javnost. Mislim da je, zasad, nećemo videti, makar dok se ne oporavi dovoljno - zaključila je Kaljeha, a preneli su španski i pojedini britanski mediji.

Kejt Midlton

Foto: Printscreen/instagram

 

Istovremeno, na Instagram stranici posvećenoj, kako se predstavljaju "porodici Vindzor i Vels", pojavila se do sada neviđena fotografija Kejt Midlton.

- Bez obzira na to kako će se vaš izgled promeniti, u našim očima uvek ćete biti prelepi Kejt - napisali su autori ispod princezine fotografije.

Kejt se nagutala pilula za spavanje, pa pala u komu

Bivši zaposleni u kraljevskoj palati, kućna pomoćnica i radnik obezbeđenja tvrde da je Kejt Midlton pala u komu nakon predoziranja tabletama za spavanje. Informaciju su objavili brojni korisnici društvene paltforme Iks, nekadašnjeg Tvitera.

„Rano uveče 28. decembra posle čaja, našli smo je onesvešćenu u svojoj sobi i brzo je odvedena u bolnicu. Nikad je više nismo videli“, navodno su otkrili bivši članovi osoblja koje je brinulo o prinčevskom paru.

 BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading