Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Profimedia

Drama oko zdravstvenog stanja princeze Kejt Midlton i dalje ne prestaje, a najnoviji potez kraljevske porodice naveo je mnoge da posumnjaju da tu nešto ne štima, kao i da kreiraju nove teorije zavere.

Kralj Čarls odlikovao je Kejt, te je ona postala članica Reda pratilaca časti, što je izuzetno odlikovanje, budući da se u poslednjih sto godina ovo nije desilo, piše "Daily mail".

Navodi se da je pomenuta odluka simbol velikog poštovanja koje je princeza dobila od kralja zbog svog doprinosa umetnosti, nauci, medicini i javnoj službi svih ovih godina otkako je deo kraljevske porodice.

Kejt

Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Imenovanje nije direktno kraljev poklon, već ga vrši Kabinetska kancelarija na njegovu preporuku, a još bizarnije je što se niko od njih nije pojavio, već je poslato saopštenje o dodeli.

 

Nove bizarne teorije zavere kruže na društvenim mrežama širom Velike Britanije, a ponovo se aludira na narušeno zdravstveno stanje Kejt Midlton, kao i mogućnost da je ona navodno u komi, što je izazvalo pravi haos širom sveta.

Kejt Midlton

Foto: Profimedia

 

- "Kejt je u komi ljudi, uključite mozak", "Svi u britaniji pričaju o tome da ona uopšte nije ni izašla iz bolnice", "Ovde nešto nije u redu", "Čudne stvari se dešavaju", "Nemoguće da nekome nema par meseci, a da se o tome ništa ne zna", "Neka neko progovori" - bili su samo neki od komentara besnih korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, princeza od Velsa objavila je nedavno da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji i od tada se nije oglašavala.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading