Princ Hari Megan Markl
Foto: Profimedia/Profimeida

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ovih dana borave u Africi, a stručnjaci za govor tela su detaljno analizirali njihovo ponašanje. 

Tokom posete Nigeriji mediji su svakodnevno izveštavali o aktivnostima princa Harija i njegove supruge Megan Markl, a britanski Dejli mejl i San su angažovali i ekseprta za analizu govora tela Džudi Džejms.

Prema njenim rečima, Megan se postavlila kao vođa prilikom posete ratnoj zoni, igranju odbojke i slušanju himne Ujedinjenog Kraljevstva.

– Njen govor tela kada je stigla u Nigeriju jeste postavio Harija u veću lidersku ulogu, ali je Megan blistala u talasima zvezdane prašine, osmehivanju i ritualima dodirivanja poput simpatičnog stavljanja ruke na rame, mahanju u stillu onog koje viđamo na crvenom tepihu i skromnom sleganju ramenima - precizirala je Džejmsova.

Džejmsova je, takođe, vrlo jasno navela da u njihovom ponašanju vidi odnos roditelja i deteta.

Princ Hari Megan Markl

Profimeida

 

- Postoji nešto skoro kao odnos roditelja i deteta u govoru tela dok Hari i Megan imaju male rituale slične plesu, kada izbegavaju da puste ruku jedno drugom čak i na sekund - istakla je ona i dodala da se stiče utisak da se prinčevski par neprestano dodiruje radi naklonosti, ali i kako bi ostvarili taktilnu vezu i, na neki način, tešili jedno drugo u javnosti.

Ona veruje i da Hari vrlo često poseže za rukom svoje supruge zato što su mu, kako je navela, očajnički potrebni podrška i dodir, koju više nema od oca i brata. 

Ovu tvrdnju, Džejmsova je obrazložila jednim detaljem:

- Na primer, gledala sam ih dok su potpisivali knjige. Megan je ta koja je ponovo zadužena za upravljanje i ono što liči na kontrolu, dok drži Harija za zglob, u prilično majčinskom stilu - zaključila je stručnjakinja za govor tela, a objavili su britanski mediji. 

Princ i Megan planirali da prekrše kraljevski protokol?

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl neće se pridružiti princu Hariju prilikom njegove posete Velikoj Britaniji sledeće nedelje.

Kako navode strani mediji, ona će doleteti iz SAD u Nigeriju da se sastane sa suprugom prilikom njegove zvanične posete odmah nakon toga. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading